Michael van der Kroft en Emy Koster verbinden zich aan UMA

UMA Concepts, specialist in food & hospitality, kondigt met trots aan dat Michael van der Kroft en Emy Koster zich aan het bedrijf zullen binden. UMA onderscheidt zich als een innovatieve cateraar die duurzaamheid, kwaliteit, creativiteit en design, centraal stelt. Michael en Emy zullen UMA versterken in hun missie om unieke, hoogwaardige culinaire ervaringen te creëren.
Topchef Michael van der Kroft en gastvrouw Emy Koster vormen met hun jarenlange ervaring in culinaire innovaties een waardevolle toevoeging aan het UMA team. In hun restaurant Tres realiseren ze werkelijk een andere beleving voor de gasten, wat naadloos aansluit bij de waarden en aanpak van UMA. Samen zullen zij bijdragen aan de verdere groei en verfijning van de diensten van het cateringbedrijf. Michael en Emy zullen in samenwerking met het huidige team van UMA de culinaire lijnen uitzetten in de nieuw te openen locaties en projecten van UMA. Hierbij zullen zij hun expertise en creativiteit inzetten de missie van UMA te vervullen.
“We zijn verheugd om Michael en Emy in ons team te verwelkomen. Hun expertise en passie passen perfect bij de kernwaarden van UMA,” aldus Ilse Lugard, medeoprichter van UMA Concepts. “Met hun komst zetten we een belangrijke stap in het versterken van onze positie in de high-end hospitality-sector.”
Over UMA Concepts
UMA Concepts, opgericht in 2021 door Ilse Lugard en Tobias Overgoor, is een innovatieve cateraar die zich onderscheidt door haar unieke aanpak op het gebied van food- en hospitalitydiensten. Met hun diensten (UMA Horeca, UMA Company Catering en UMA Events) bieden ze unieke ervaringen met een sterke nadruk op duurzaamheid, kwaliteit, creativiteit, en design. Bij UMA werken ze nauw samen met hun klanten om op maat gemaakte concepten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij hun behoeften en de setting. Een van hun meest opmerkelijke samenwerkingen is met het Van Gogh Museum in Amsterdam, waar ze de volledige verantwoordelijkheid dragen voor alle horeca-activiteiten, inclusief het beheer van het nieuwe te openen museumrestaurant en de catering tijdens alle evenementen.
Over Tobias Overgoor en Ilse Lugard
Tobias Overgoor, voormalig founder van Famous Flavours Catering, en Ilse Lugard, voormalig partner bij hetzelfde bedrijf, hebben samen UMA Concepts opgericht. Tobias Overgoor begon zijn carrière als chef-kok, hij werkte onder meer bij het Franse driesterrenrestaurant Ledoyen. Hij combineert al sinds zijn 26e zijn passie voor koken met ondernemerschap, wat heeft geresulteerd in een reeks succesvolle culinaire initiatieven. Operationeel talent Ilse Lugard heeft altijd een cruciale rol gespeeld in het runnen van de business en het optimaliseren van de cateringprocessen. Met hun jarenlange ervaring in zowel de food & hospitality wereld als het ondernemerschap, weten ze de betekenis van catering naar een hoger niveau te tillen.
Over Michael van der Kroft en Emy Koster
Van der Kroft deed uitgebreide ervaring op in zowel nationale als internationale topzaken. Eind 2019 opende hij samen met zijn partner, Emy Koster, restaurant Tres. Samen bedachten zij na jaren reizen en werken op hoog niveau het exclusieve dinerconcept in Rotterdam. Tres is uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘Best New Dining Experience’ bij de Entree Awards 2021. Het is opgenomen in de Gault&Millau Nederland-gids met een beoordeling van 16 punten vanaf februari 2024. De Michelin-gids heeft Tres onderscheiden als een intrigerend kelderrestaurant dat het beste van wat lokale producenten te bieden hebben, laat zien. Chef Michael van der Kroft behoort tot de genomineerden voor The Best Chef Awards 2023. Sinds dit jaar staat Tres in de top 500 van Europa in de ‘Top European’ lijst van de OAD (Opinionated About Dining).
Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.