Industry Wire

Geplaatst door Cegeka

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties kiest voor Cegeka

SSC-IT, onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) heeft na een Europese aanbesteding voor Cegeka gekozen als een van de zeven partners voor de inhuur van tijdelijk IT-personeel. Met zijn ICT-diensten zorgt SSC-ICT ervoor dat meer dan 40.000 ambtenaren van zeven ministeries hun werk voor de samenleving altijd, overal en veilig kunnen uitvoeren. In deze overeenkomst zal Cegeka het Ministerie van BZK voorzien van kwalitatief hoogwaardige, inzetbare ICT-professionals.

Voor deze aanbesteding is Cegeka een strategisch consortium aangegaan met Ubuntu Staffing als onderaannemer. Samen zullen zij in de behoefte van IT-professionals van BZK voorzien, waarbij de focus ligt op het leveren van experts die snel inzetbaar zijn en een directe meerwaarde kunnen bieden aan de klant. Het contract heeft een looptijd van vier jaar en gaat in op 1 juli 2024.

Marco Zandvliet, Director Consulting van Cegeka Nederland, verwelkomt de nieuwe samenwerking enthousiast: “Wij zijn vereerd dat het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties voor Cegeka heeft gekozen. Bij Cegeka zijn we klaar om met onze IT-expertise het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties te ondersteunen in hun digitale ambities.”

Cegeka onderscheidt zich in de markt als end-to-end IT-specialist. We combineren diepe technische expertise met flexibiliteit om IT-professionals snel en efficiënt te leveren. Zo zorgen we ervoor dat we niet alleen de juiste mensen op de juiste plaats hebben, maar ook dat we complete IT-oplossingen bieden die perfect aansluiten bij de klantvraag.

Deze nieuwe overeenkomst versterkt Cegeka’s positie als toonaangevende speler in de markt voor IT-dienstverlening en benadrukt hun commitment aan het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen en professionals.

Over Cegeka
Cegeka is een ambitieuze en toonaangevende aanbieder van ICT-oplossingen. Onder het motto ‘in close cooperation’ streven wij naar optimale klantgerichtheid en ondersteunen wij onze ruim 2.500 klanten in de volle breedte in hun digitaliseringsreis. Cegeka biedt end-to-end oplossingen in de domeinen Data, Applications en Infrastructure, met een sterke onderlinge connectie.

Binnen de Cegeka-organisatie is Citymesh de mobiele connectiviteitsspecialist voor de business-to-business markt. Nexuzhealth ontwikkelt specifieke oplossingen voor de gezondheidszorg. Cegeka Business Solutions is het Dynamics-huis, de partner voor Microsoft D365-oplossingen en Smartschool is het digitale schoolplatform in België, bedoeld ter ondersteuning van de samenwerking tussen scholen, leerkrachten, leerlingen en ouders.

Cegeka telt meer dan 9.000 medewerkers met vestigingen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Moldavië, Italië, Zweden, Griekenland, Denemarken, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Colombia en India met een geconsolideerde omzet van 1,03 miljard euro (in 2023). Cegeka is een familiebedrijf dat in 1992 werd opgericht door André Knaepen, huidig voorzitter van de raad van bestuur. CEO Stijn Bijnens aan de leiding van de onderneming vanuit het hoofdkantoor in het Belgische Hasselt. Cegeka Nederland, met circa 1.450 medewerkers en locaties in Veenendaal, Eindhoven, Zoetermeer, Utrecht en Groningen, wordt vanaf januari 2023 geleid door Annelore Buijs.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht