Industry Wire

Geplaatst door Snap

Mis nooit meer een verjaardag met de Birthdays Mini van Snapchat

8 september, Amsterdam – Snap Inc. introduceert vandaag Birthdays Mini, een leuke en gemakkelijke manier om de verjaardagen van je Snapchat vrienden te onthouden én te vieren! In de Birthdays Mini zie je in één oogopslag alle verjaardagen van je Snapchat vrienden en kun je ze direct feliciteren.

Vier de verjaardag van je vrienden door ze een fijne verjaardag te wensen met unieke stickers of stuur ze verjaardag Snaps met speciale Lenzen. Je kunt zelfs als jarige een countdown naar je eigen verjaardag starten, waarna je Snapchat vrienden omhoog kunnen swipen om de Lens te ontdekken in de Mini.

De Birthdays Mini geeft je een overzicht van al je vrienden die toegestaan hebben ​​dat hun verjaardag op Snapchat te zien is. Snapchatters kunnen hun verjaardag laten zien via Instellingen > Verjaardag. Naast een lijst met aankomende verjaardagen kun je ook de verjaardagen bekijken ingedeeld op sterrenbeeld.

De Birthdays Mini is de eerste Snap Mini die de functie voor het delen van lenzen introduceert. Met Lens sharing kunnen Minis thema-Lenses ontgrendelen die Snapchatters kunnen versturen als Snaps of kunnen plaatsen als Stories. Vrienden kunnen omhoog swipen om te antwoorden en/of zich bij de Mini aansluiten wanneer ze de post of het verhaal zien.

Dit is ook de eerste keer dat Snapchat een functie aanbiedt om de verjaardagen van al je vrienden op één plek bij te houden! Verjaardagen zijn altijd al een reden geweest voor een speciaal feest op Snapchat. Maar in het verleden was de enige manier om de verjaardagen van je vrienden te zien op de dag zelf, via een subtiele emoji op de vriendenfeed. Met alle verjaardagen op één plek helpt Birthdays Mini je om alle aankomende verjaardagen van je vrienden te onthouden en om hun speciale dag te plannen!

Je vindt de Mini achter het raket icoontje in Chat of via de zoekbalk. De door Snap ontwikkelde Birthdays Mini wordt vanaf vandaag wereldwijd uitgerold!

Over Snap Mini’s:
Snap Mini’s, geïntroduceerd in juni 2020, bieden een nieuwe manier om sociale ervaringen op Snapchat te creëren. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen simpel worden gedeeld via de camera om vrienden aan te moedigen deel te nemen. In plaats van twee afzonderlijke apps voor Android en iOS te bouwen, kunnen partners één game of mini bouwen die onmiddellijk wordt gestart zonder de installatie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht