Industry Wire

Geplaatst door Yonego

MKB Brandstof zet volgende stap in online marketing samen met Yonego

BREDA/ROTTERDAM, 19 januari 2022 – MKB Brandstof, marktleider in autopassen, heeft na een uitgebreide pitch Yonego gekozen als online marketingbureau. Dat betekent dat het online marketingbureau uit Breda zich als strategisch partner met alle online kanalen van de aanbieder van tank-en laadpassen voor ondernemers gaat bezighouden.

Met Yonego als partner wil MKB Brandstof niet alleen de huidige positie als marktleider  behouden en verder uitbouwen. Het bureau gaat ook helpen de transitie naar elektrische mobiliteit te begeleiden. Als online marketingbureau is Yonego sterk in klanten met een complexe customer journey.

Maaike Kammerman, eindverantwoordelijk voor alle marketingcommunicatie bij MKB Brandstof, geeft aan dat de keuze voor Yonego is ingegeven door de strategische en integrale aanpak van online marketing door Yonego. Daarnaast is er een duidelijke

match in cultuur tussen beide partijen. Een cultuur waarin medewerkers en klanten centraal staan, vanuit de overtuiging dat blije gemotiveerde mensen beter werk leveren.

In de afgelopen jaren heeft Yonego zich vooral toegelegd op integrale online marketing voor organisaties met een complexe customer journey. “Waar online marketing tien jaar geleden simpelweg werd gezien als het vertalen van een marketingstrategie naar online kanalen, staat het nu vaak aan de basis van de diensten die onze klanten aanbieden. Dat betekent dat je als bureau zowel de business van je klant als de diensten van de klant moet begrijpen, hoe complex die ook zijn”, zegt Hank van Dijk, managing director van Yonego. Volgens hem is de keuze van MKB Brandstof voor Yonego een gevolg van de kennis en de aanpak van het bureau.

Over MKB Brandstof

Sinds 2005 ondersteunt MKB Brandstof ondernemers en ZZP’ers met hun administratie middels de MKB Brandstofpas. Geen bonnetjes meer bewaren en een maandfactuur, 100% fiscusproof. Een pas, niet alleen voor tanken, parkeren en wassen, maar ook voor het laden van elektrische auto’s. Daarnaast biedt MKB Brandstof haar klanten de installatie van hun eigen laadpaal voor zowel een all-in bedrag per maand, als directe aanschaf. Het is de missie van MKB Brandstof om al haar klanten klimaatpositief onderweg te laten zijn.

Over Yonego

Opgericht in 2003 door Joris Toonders heeft Yonego zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende online marketing bureaus in de Benelux (emerce 100, nr 2 digital marketing agencies). Voor B2B en B2C opdrachtgevers zoals Schoonenberg, Profile, Lely, Afas, Table du Sud is Yonego partner in de integrale online marketing

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht