Industry Wire

MLC gaat samenwerken met Karel Janssen van Ver-ander.nl

MLC (Molenaar & Lok Consultancy BV) gaat samenwerken met Karel Janssen van Ver-ander.nl

MLC, een adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van Customer Excellence, is per heden versterkt door de samenwerking met Karel Janssen als Principal Consultant.

Janssen heeft ruime ervaring op het gebied van klantbediening, proces innovatie en verandermanagement. Bij een veelheid van bedrijven heeft Karel Janssen grote verandertrajecten gerealiseerd gericht op (Klant-) proces innovaties.

Karel Janssen gaat met zijn kennis en ervaring binnen de Advocatuur en Notariaat voor MLC het segment “Advocatuur en Notariaat” vormgeven. Deze wereld is volop in beweging staat onder grote concurrentiedruk. Karel zal met MLC de advocatuur en notariaat helpen om een nieuwe business model te implementeren waarbij de focus ligt op verhogen van de klantloyaliteit en klanttevredenheid binnen een efficiënte organisatie.

Molenaar & Lok Consultancy

MLC is al meer dan 25 jaar succesvol in het samen met opdrachtgevers realiseren van een optimale klantfocus. MLC gelooft in het creëren van enthousiaste en loyale klanten door het verwezenlijken van customer excellence. Het fundament hiervoor is het in dialoog met de klant realiseren van klant-tot-klantprocessen, deze continu te verbeteren en hier resultaatgericht op te sturen.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht