Industry Wire

Geplaatst door MM Venture

MM Venture lanceert nieuwe Telecom Portals voor Digitale TV, (mobiel) Internet en Telefonie

De nieuwe websites maken gebruik van een geheel nieuw cms systeem en bieden een groot aantal verschillende televisie, telefonie en internet abonnementen aan van onder andere KPN, Digitenne, Telfort, Ziggo, CanalDigitaal, Tele2 en Online. Ook is er nieuws te vinden uit de telecom wereld en bieden de sites een hoop nuttige informatie over bijvoorbeeld digitale tv, interactieve tv, hdtv, vast- en mobiel internet, telefonie en aanverwante onderwerpen.

Een ingebouwd vergelijkingssysteem biedt bezoekers de mogelijkheid verschillende abonnementen naast elkaar te zetten zodat in één oogopslag duidelijk is welke keuze de beste is. Digitale tv, bellen en internet abonnementen vergelijken wordt zo gemakkelijk. Ook interactieve tv en hdtv abonnementen kunnen in de vergelijking worden meegenomen, alsmede mobiel internet abonnementen waarmee draadloos internet op de laptop overal mogelijk is. De regelmatige geüpdate top 5 laat zien welke abonnementen de klant het meeste waar voor zijn geld bieden.

MM Venture is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in online vergelijkingsportals met betrekking tot digitale tv, hdtv, interactieve tv, telefonie, en vast- en mobiel internet. Als business partner van een groot aantal providers kan MM Venture duidelijke informatie en aanbiedingen verschaffen aan consumenten.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht