Industry Wire

Geplaatst door Youfone

Mobiel.nl en Youfone slaan handen ineen

De online telecomwinkel Mobiel.nl en provider Youfone maken vandaag hun samenwerking bekend. Vanaf 1 juni zijn de Youfone Sim Only producten en diensten officieel verkrijgbaar op de website en bij de fysieke servicepunten in Leidschendam en Utrecht.

Middels deze samenwerking verstevigt Mobiel.nl zijn positie als onafhankelijke telecom aanbieder en verruimt het zijn assortiment.

“De afgelopen twee jaar zijn wij vooral nieuwe samenwerkingen gestart wat betreft het doorzetten van ons aanbod naar platformen als Bol.com, BCC en Samsung.com. Door de samenwerking met Youfone krijgen we nu ook uitbreiding binnen ons assortiment. Deze toevoeging maakt ons Sim Only aanbod nog aantrekkelijker voor de consument.” Aldus Lucas van Reeken, directeur Mobiel.nl

Maandag 8 juni gaat de eerste campagne van Mobiel.nl en Youfone van start.

Mobiel.nl bestaat 20 jaar en is een organisatie met ruim 135 medewerkers en 100 miljoen euro omzet. De organisatie is zo ingericht dat we de klant volledig kunnen ontzorgen bij het afsluiten van zijn of haar abonnement. Mobiel.nl is 7 dagen per week bereikbaar en biedt o.a. de beste prijsgarantie, nummerbehoudgarantie en Same Day delivery.

Meer informatie: mobiel.nl

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht