Industry Wire

Geplaatst door Mochadocs Enterprise B.V.

Mochadocs versnelt groeistrategie met ondersteuning van Novel-T

Enschede – 21 mei 2024 – Mochadocs, een vooraanstaande leverancier van Contract Lifecycle Management (CLM) oplossingen, zet een belangrijke stap in haar groeistrategie met de ondersteuning van Novel-T. Deze samenwerking markeert een cruciaal moment in de ontwikkeling van Mochadocs, die haar business case wil verbeteren en versnellen.

Novel-T, een vooraanstaand innovatiecentrum, staat bekend om zijn begeleiding van succesvolle startups en helpt hen uit te groeien tot sterke en duurzame bedrijven. Binnen het kader van het Novel-T Grow Program zal Mochadocs profiteren van intensieve ondersteuning en expertise. Het programma biedt uitgebreide middelen en advies om de zakelijke strategie van Mochadocs te optimaliseren en versnellen.

De samenwerking met Novel-T stelt Mochadocs in staat om zijn groeistrategie aanzienlijk te versnellen. Door middel van gepersonaliseerde begeleiding en strategische ondersteuning, zal Mochadocs in staat zijn om efficiënter te opereren en zijn innovatieve oplossingen verder te ontwikkelen. Dit programma biedt niet alleen toegang tot waardevolle kennis en ervaring, maar ook tot een breed scala aan zakelijke netwerken en mogelijkheden.

Rob Postma, CEO van Mochadocs, licht toe: “We zijn enorm enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt. De expertise en middelen van Novel-T zullen ons helpen om onze groeiambities te realiseren en onze positie in de markt te versterken.”

Over Novel-T

Novel-T is een innovatiecentrum dat startups en scale-ups begeleidt naar succes. Door middel van diverse programma’s biedt Novel-T bedrijven de tools en netwerken die ze nodig hebben om te groeien en duurzaam te opereren.

Over Mochadocs

Mochadocs is een wereldwijde, toonaangevende leverancier van Contract Lifecycle Management (CLM) oplossingen die organisaties helpen bij het stroomlijnen en optimaliseren van hun contract lifecycle management processen. Met onze Cloud gebaseerde oplossingen kunnen klanten alle aspecten van contracten veel efficiënter maken inclusief het maken, goedkeuren, ondertekenen en het managen ervan. Onze missie is om organisaties in staat te stellen om sneller en slimmer te werken, wat resulteert in betere prestaties. Voor meer informatie, bezoek www.mochadocs.com.

© 2024 Mochadocs, Inc. Alle rechten voorbehouden. Mochadocs, het Mochadocs-logo en andere Mochadocs-merken zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van Mochadocs in Europa en/of andere landen. Andere bedrijfsnamen, productnamen en logo’s kunnen handelsmerken zijn van de respectievelijke bedrijven waarmee ze geassocieerd zijn.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht