Industry Wire

Geplaatst door BLES

Modeblogger Malu Swartjes lanceert BLES Magazine

NIJMEGEN, 14 september 2016 – BLES Magazine is live! De Nederlandse mode en beauty blogger Malu Swartjes heeft vandaag BLES Magazine gelanceerd, hét online magazine over Beauty, Life, Entertainment en Style. Het online magazine is opgericht als inspiratiebron voor echte mode liefhebbers, beauty fanaten, entertainment junkies en lifestyle lovers.

BLES Magazine was voor Malu een logische stap na 5,5 jaar bloggen:
“Mijn mode en beauty blog draait vooral om mij, mijn kijk op de mode en beauty wereld en mijn persoonlijke meningen. Er is zo veel meer waar ik graag over schrijf en wat ik wil delen met mijn online publiek maar wat niet goed tussen de content op mijn blog paste. Daarnaast zocht ik een nieuwe uitdaging; een nieuw creatief project waarin ik niet alleen mijzelf verder kan ontwikkelen maar ook een groter publiek kan inspireren op verschillende topics. BLES Magazine voelde als de meest logische stap!’

Malu blogt al jaren in het Engels en zet deze lijn ook voort op BLES Magazine. Dagelijks zullen er nieuwe artikelen gepubliceerd worden op het gebied van mode, beauty, lifestyle en entertainment om lezers wereldwijd te inspireren, informeren en amuseren.

BLES Magazine is daarnaast te volgen via Bloglovin en is actief op Facebook en Instagram, want: “Interactie vind ik erg belangrijk en ik hecht veel waarde aan de mening van mijn lezers. Je kunt ook pas verder groeien als je lezers zich echt betrokken voelen. Maar men houdt natuurlijk ook gewoon van shareable content; leuke, informatieve en herkenbare artikelen die je graag deelt met je vrienden op social media. Dan zijn ze bij BLES Magazine aan het juiste adres!”
BLES Magazine vind je op www.blesmagazine.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht