Industry Wire

Geplaatst door Universiteit Twente

MomenTUm 2020: kleiner op de campus, maar groter online

Door de coronamaatregelen kan de TU/e dit jaar helaas geen MomenTUm vieren zoals oorspronkelijk de bedoeling was. Geen ceremonie met duizenden mensen in MetaForum, geen borrel en geen feest. Wel is op de dag van MomenTUm, 25 september, de uitreiking van de Academic Awards en Marina van Damme beurs in klein gezelschap op de campus en zorgen de studenten voor een online feest met MomenTUm the Livestream.

Academic Awards voor beste BSc-, MSc-, PDEng- en PhD-thesis

De Academic Awards gaan in kleine vorm door op de campus en hebben dit jaar een nieuwe award: de Audience Award. Er is al volop gestemd op alle genomineerden en de stembussen zijn nog open. Ga naar tue.nl/academicawards en breng ook jouw stem uit! De Academic Awards zijn op 25 september vanaf 13u live te volgen via deze link.

MomenTUm The Livestream

Om 15.30u wordt de Marina van Damme beurs uitgereikt aan een getalenteerde alumna van de TU/e, en daarna, om 16 uur, start MomenTUm De Livestream. Voor en door studenten geïnitieerd en uitgevoerd, met onder meer felicitaties van het College van Bestuur voor de afgestudeerden, een dans van Footloose, een TU/e quiz en het door All you need is love geïnspireerde A MomenTUm for you. Log dus in op MomenTUm De Livestream op 25 september voor een feestelijke afsluiting van de dag en begin van het weekend!

Extra feestelijk MomenTUm in lustrumjaar 2021

Alles wat we dit jaar moeten missen van MomenTUm, zoals de diploma-uitreikingen, de graduates in toga’s overal op de campus en het grote feest als afsluiting, kan hopelijk allemaal volgend jaar ingehaald worden, met een extra feestelijk MomenTUm in het lustrumjaar 2021. Rector magnificus Frank Baaijens: “Nu al willen we iedereen daar van harte voor uitnodigen: afstudeerders, hun gasten, onze andere studenten, onze medewerkers en omwonenden. We gaan ervoor om van MomenTUm 2021 een editie te maken die past bij een lustrumjaar: een jaar om nog vaak aan terug te denken. Ik hoop jullie daar te zien.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht