Industry Wire

Geplaatst door Mproof

Mproof is Unified Service Management (USM)-geaccrediteerd door stichting SURVUZ

Mproof, specialist in Service Management-software en -diensten, is door de stichting SURVUZ onlangs geaccrediteerd als USM-invoeringspartner. Daarnaast is de software die Mproof levert, Clientele ITSM, als eerste applicatie wereldwijd gecertificeerd als USM-compliant. Tijdens de USM-audit bleek Clientele ITSM voor 100% te voldoen aan de gestelde eisen. Daarmee is de applicatie cum laude geslaagd.

Unified Service Management (USM) is een gestandaardiseerd managementsysteem waarmee een serviceorganisatie z’n mensen, z’n middelen, z’n werkwijzen, en z’n services managet. USM is in te zetten bij alle dienstverlenende organisaties en afdelingen. De methode biedt een eenvoudig leerbare werkwijze, gebaseerd op bedrijfskundige principes.

Met USM komt de organisatie snel en goedkoop in control van z’n werkwijze, waardoor orde en rust ontstaat, en ruimte voor de benutting van de creatieve potentie van medewerkers.

“We zijn er trots op dat Mproof geaccrediteerd is als USM-invoeringspartner en dat Clientele ITSM cum laude door de audit van de stichting SURVUZ heen is gekomen,” zegt Gerben van Kesteren, CEO van Mproof. “De USM-methode biedt serviceorganisaties aantoonbaar voordeel bij het optimaliseren van hun werkprocessen en Clientele ITSM kan daarbij een cruciale rol spelen.”

De accreditatie van Mproof en certificering van Clientele ITSM werden bekendgemaakt door Jan van Bon, voorzitter van de stichting SURVUZ, tijdens een feestelijke bijeenkomst ter ere van het 20-jarige bestaan van Mproof. Dat gebeurde in aanwezigheid van klanten en prospects van Mproof in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

Over Mproof
Al meer dan 20 jaar is Mproof toonaangevend leverancier van Service Management-software en -diensten. Op basis van de ‘7 stappen tot Succes‘-formule helpt Mproof haar klanten efficiënter te werken tegen lagere kosten. De software, Clientele ITSM, wordt door duizenden mensen wereldwijd gebruikt. Onlangs heeft Mproof Service Hub geïntroduceerd: een revolutionaire Service Management-applicatie. Service Hub biedt klanten nóg meer mogelijkheden bij het stroomlijnen van hun serviceorganisatie. Mproof is sinds juni 2016 officieel ISO 27001 gecertificeerd.

Voor meer informatie kijkt u op www.mproof.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht