Industry Wire

Geplaatst door Mr Koreander

Mr Koreander reikt de eerste UX Writing Awards ter wereld uit

Op donderdagavond 28 november organiseert Mr Koreander de UX Writing Awards. ’s Werelds eerste awardshow voor uitmuntende UX writing. Het copy & merkbureau vond dat dit ambacht wel eens in het zonnetje gezet mocht worden en lanceerde daarom zelf het event. Deze keer draait het uitsluitend om werk uit Nederland, volgende editie krijg de awards wellicht een internationaal karakter.

UX writing? Dat is de (micro)copy op websites en apps die je als gebruiker verder helpt. En, als het even meezit, je een goed gevoel geeft. Sterke microcopy valt op en laat je verliefd worden op een merk. Nogal belangrijk dus in een tijd waarin steeds meer producten en diensten volledig digitaal worden.

Tijdens het event bepaalt Mr Koreander trouwens niet de winnaars. Dat doet het publiek: copywriters, UX writers, UX designers en andere digital natives met een gevoel voor taal en UX.

Wil je bij deze historische avond zijn en meestemmen? Meld je dan direct aan. Of weet je nog award-waardig werk dat echt een nominatie verdient? Stuur het in op uxwritingawards.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht