Industry Wire

Geplaatst door mymuesli

mymuesli: het nieuwe ontbijten nu ook in Nederland

Ontbijt 2.0
In een tijd waar er veel mogelijkheden bestaan om op internet je producten te personaliseren, kan iets alledaags als ontbijt niet ontbreken. En zeg nu zelf, eigenlijk wordt deze belangrijke maaltijd te vaak vergeten. Daarom probeert mymuesli het alleen maar leuker, makkelijker én ook nog eens gezond voor je te maken door de keus aan jóu te laten. Wat zij introduceren als ‘het nieuwe ontbijten’.

Onder gepersonaliseerde muesli wordt simpelweg verstaan dat je je eigen muesli kunt samenstellen. Geheel afgestemd op je eigen wensen. Hou je niet van rozijnen of ben je juist gek op cranberry en chocola? Je kunt het zo gek niet bedenken of de ingrediënten zijn er. Voor de kleintjes is er zelfs muesli met -let wel- biologische gummiebeertjes. Want alle muesli zijn natuurlijk wel puur natuur en worden met de hand én met veel liefde samengesteld uit biologische ingrediënten. Kortom; nu kun je eindelijk met de perfecte muesli ontbijten en/of lunchen.

Diverse muesli varianten: voor elk wat wils
?Er is keuze uit meer dan 80 (biologische) ingrediënten waaronder de gebruikelijke granen, zaden en vruchten, maar ook speciale ingrediënten zoals macadamia-noten, frambozen en allerlei chocoladeverrassingen.
In totaal zijn er op deze manier 566 miljard unieke muesli varianten mogelijk. “Wil je sporten, afvallen of gewoon geen rozijnen in je muesli? Iedereen vindt bij ons een passende mix, die ook nog lekker en biologisch is”, aldus de Nederlandse ‘cereal entrepeneur’, Bas Verhoogt (31).

Happy mixing en eet smakelijk!

De muesli-jongens
Ondernemers en muesli-liefhebbers Bas Verhoogt & Jasper van der Meij, ook wel de muesli-jongens, zijn eind 2009 in aanraking gekomen met de succesvolle internet startup mymuesli in Duitsland. De muesli-jongens vonden dit idee zo leuk dat ze het concept ook in Nederland wilden introduceren. Geheel aangepast voor de Nederlandse markt, presenteren zij mymuesli (mueslimixen.nl) in Nederland. Iedereen die baalt van de huidige assortimenten of die de dag goed wilt beginnen, kan via de website snel en eenvoudig een eigen muesli kan samenstellen om deze thuis of zelfs op kantoor te laten bezorgen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht