Industry Wire

Geplaatst door Mijnwebwinkel

MyOnlineStore lanceert KickStart pakket

MyOnlineStore, in Nederland bekend als Mijnwebwinkel, lanceert speciaal voor startende webwinkeliers het ‘KickStart pakket’. Met dit pakket belooft MyOnlineStore startende ondernemers een vliegende start.

Met het KickStart pakket biedt MyOnlineStore een nieuwe service waarmee startende webwinkeliers snel en professioneel kunnen starten met hun shop. MyOnlineStore stelt de webshop in en past de vormgeving aan, zodat deze precies aansluit bij de gewenste huisstijl van de winkelier. Daarnaast kan men gebruikmaken van de aanvullende diensten: een slideshow op de homepage, een uitgebreide footer en het instellen van Google Analytics en Google Search Console. Zelf hoeven de starters alleen nog producten toe te voegen en betaal- en verzendpartijen te koppelen. Hierbij kunnen zij gratis ondersteuning krijgen via de klantenservice en de Mijnwebwinkel Community. Daarna zijn ze klaar om te verkopen.

“Ondanks het feit dat onze software gericht is op het snel en eenvoudig starten van een webshop, zien we dat sommige mensen niet weten waar ze moeten beginnen en overweldigd raken door de hoeveelheid aan mogelijkheden. Met het KickStart pakket helpen we hen op weg, en zorgen we voor een webshop waarmee ze direct kunnen starten met verkopen”.  – Mathijs Wilmink, Brand Manager MyOnlineStore

Als één van de populairste spelers in Nederland op het vlak van e-commerce software ziet MyOnlineStore jaarlijks tienduizenden mensen die starten met een winkel. Maar slechts een gedeelte daarvan wordt succesvol. Een goede start is een belangrijke succesfactor. Met het KickStart pakket speelt MyOnlineStore hier op in en maken het starten van een webshop toegankelijk en makkelijk. Doordat hun webshop snel en goed wordt ingesteld, hebben starters de ruimte om zich bezig te houden met wat zij leuk vinden; het bouwen aan hun eigen merk en het verkopen van hun eigen producten.

Kijk op mijnwebwinkel.nl/kickstart

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht