Industry Wire

Geplaatst door Juke

Met één klik radionummers in persoonlijke playlists

Amsterdam, 12 juni 2018 – JUKE, de radio- en muziekstreamingdienst van Talpa Radio en MediaMarkt, introduceert een nieuwe functie: Push to Playlist. Gebruikers van JUKE-radio kunnen vanaf nu alle nummers die ze horen op de radio of net gemist hebben via één simpele klik toevoegen aan een persoonlijke playlist. Hiermee is JUKE het eerste muziekplatform dat op een eenvoudige manier radio combineert met on-demand muziekstreaming.

In JUKE is duidelijk zichtbaar welke nummers worden gedraaid op de radio. Op deze manier kan men per nummer aangeven welke ze willen opslaan in een persoonlijke playlist en ontstaat er een rijke playlist met favoriete nummers. Ook nummers die eerder voorbij kwamen maar net zijn gemist, kunnen worden toegevoegd aan een playlist. Als je niet weet wie de artiest is of hoe het nummer heet, biedt deze nieuwe functie de ideale oplossing en hoeven gebruikers geen nummers meer te missen. Download de Push to Playlist video om te zien hoe dit werkt.

De nieuwe functie is beschikbaar voor iedereen met een JUKE-abonnement. Het wordt ook mogelijk om met Push to Playlist in de gratis versie van JUKE nummers te bewaren, zodat je alvast playlists kunt maken vóór je een (proef)abonnement op JUKE afsluit.

Patrick Goldsteen, managing director bij JUKE: “Met JUKE willen we het leven van onze gebruikers leuker en makkelijker maken. De brug slaan tussen radio en on-demand muziekstreaming is daarom erg belangrijk. Met Push to Playlist verbinden we deze twee werelden en maken we het luisteraars zo eenvoudig mogelijk om hun favoriete radiostations te luisteren en nieuwe muzikale ontdekkingen direct op te slaan”.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht