Industry Wire

Geplaatst door FinchFactor

Nationale-Nederlanden en DPDK werken samen met Mijn Pensioencoach

2 November 2015 – Vanaf vandaag maken creatief digitaal bureau DPDK en Nationale-Nederlanden het mogelijk om op innovatieve wijze inzicht te krijgen in pensioenen met de vernieuwde ‘Mijn Pensioencoach’ app. Het doel van de app is om op een laagdrempelige manier persoonlijke pensioeninformatie toegankelijk te maken voor een brede doelgroep.

Nationale-Nederlanden zet als financiële dienstverlener haar deskundigheid in om alle Nederlanders te helpen. Met de vernieuwde app; “Mijn Pensioencoach” krijgen gebruikers de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het netto maandelijks inkomen voor later. Op basis van financiële doelen, die de gebruiker zelf kan stellen, worden er vervolgens persoonlijke suggesties gedaan.

Arthur van der Wal, directeur Nationale-Nederlanden Pensioen: “Je ziet dat de eigen verantwoordelijkheid van consumenten voor hun financiële toekomst toeneemt. Wij proberen hier in tegemoet te komen door het pensioen relevanter en toegankelijker te maken, op het gebied van pensioenoplossingen, klantbediening en communicatie. Onze vernieuwde nieuwe app Mijn Pensioencoach helpt hierbij.”

De Mijn Pensioencoach app is vernieuwd op basis van feedback van gebruikers. Gebruikers krijgen nu nog makkelijker inzicht in hun opgebouwde pensioen. De app bevat nieuwe functies voor het uitwisselen van gegevens tussen partners en het gemakkelijk importeren van pensioengegevens uit het www.mijnpensioenoverzicht.nl door de directe koppeling met het Nationaal Pensioenregister.

Pim van Helten, CEO van DPDK, zegt: “We zijn niet elke dag met het pensioen bezig. Het is daarom een uitdaging om gebruikers middels het kleine scherm van de smartphone aan de slag te laten gaan met persoonlijke financiële pensioengegevens. Nationale-Nederlanden en DPDK spelen hier op in middels intuïtieve en aantrekkelijke vormgeving enerzijds – en slimme en nauwkeurige rekenmethodes anderzijds.”

De vernieuwde ‘Mijn Pensioencoach’ app wordt gelanceerd tijdens de Pensioen3daagse. Ook is de app genonimeerd voor de PensioenWegWijzer 2015.

De app is vanaf vandaag verkrijgbaar in de App Store en Google Playstore. Meer informatie over Nationale-Nederlanden Pensioen en de Mijn Pensioencoach app is te vinden op www.nn.nl/jouwlater.

Eind

Voor meer informatie over DPDK kunt u contact opnemen met:

Laura van Horssen

Communicatiemanager

FinchFactor

laura@finchfactor.com

Voor meer informatie over Nationale-Nederlanden kunt u contact opnemen met:
Bas Kuik
Nationale-Nederlanden
Mediarelaties & Public Relations
T 070-5138125
M 06-20893966
E pers@nn.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht