Industry Wire

Geplaatst door TWS

De Nederlandse hostingprovider IPS B.V. (IPS) kiest voor aansluiting bij Total Webhosting Solutions (TWS). IPS bundelt vervolgens de krachten met RealHosting B.V. (RealHosting), dat onderdeel uitmaakt van TWS en hiermee haar snelgroeiende digital agency hostingspecialisme versterkt.

De Nederlandse hostingprovider IPS B.V. (IPS) kiest voor aansluiting bij Total Webhosting Solutions (TWS). IPS bundelt vervolgens de krachten met RealHosting B.V. (RealHosting), dat onderdeel uitmaakt van TWS en hiermee haar snelgroeiende digital agency hostingspecialisme versterkt.

Blaricum, 7 augustus 2020 – IPS is gevestigd in Rotterdam en is de hostingpartner voor de creatieve en innovatie industrie. De onderneming is gestart vanuit de visie dat infrastructuur steeds complexer wordt, terwijl de eindgebruiker een naadloze en eenvoudige ervaring aan de voorkant verwacht. IPS voorziet deze sector in haar behoefte aan betrouwbare en veilige fullservice hosting. Om projecten van elk formaat te kunnen ondersteunen, beheert IPS op proactieve manier de infrastructuur van haar partners. Door aan te sluiten bij TWS en de krachtenbundeling met RealHosting krijgt IPS de kans om door te blijven groeien en innoveren op het hoogste niveau.

Michael van Lier, IPS “Door onze focus op de creatieve industrie en het bedienen van digital agencies is de organisatie steeds sneller gaan groeien. Het is tijd voor de volgende stap en TWS is voor IPS het ideale platform om bij aan te sluiten. IPS wordt ondersteund in de volgende groeifase waarin aanvullende investeringen in techniek en service kunnen plaatsvinden. Voor ons is het hoogst haalbare dat we nieuwe technologieën bij onze partners introduceren welke vervolgens worden onderhouden door IPS. Dankzij de samenwerking met RealHosting kunnen we onze partners ook in de toekomst blijven inspireren met de laatste ontwikkelingen in de technologiesector”.

Pim Effting, directeur RealHosting “Deze bundeling van krachten betekent een enorme versterking van ons digital agency cluster en partnerkanaal. Door de brug te slaan tussen technologie en creatie heeft IPS een ijzersterk netwerk opgebouwd. IPS en RealHosting vullen elkaar uitstekend aan op het gebied van type klanten en services, waardoor we onze klanten een nóg completere propositie kunnen bieden. Er is veel onderling respect tussen onze professionals en die van IPS en ik verwacht daarom ook veel van de kruisbestuiving tussen de teams. Samen kunnen wij de hostingwensen vervullen van elk type partner in de creatieve industrie”.

Matthieu van Amerongen, CEO TWS “We zien dat er veel groei is in dit deel van de webhostingmarkt en verwachten dat dit ook op de lange termijn een groeimarkt zal blijven. De dienstverlening van RealHosting en IPS lenen zich perfect voor de digital agencies die websites en/of applicaties leveren aan eindklanten en hierbij de online infrastructuur managen. Wij zorgen ervoor dat de focus ligt bij hun core business en hun creatieve krachten. Wij doen de rest. We zijn dan ook blij dat we IPS bij TWS kunnen verwelkomen om samen dé digital agency hostingspecialist te bouwen”.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht