Industry Wire

Geplaatst door Efficy

Nederlandse PerfectView gaat verder onder de vlag van Efficy

Brussel, ‘s-Hertogenbosch – 19 mei 2021 – Efficy, de Belgische specialist van customer relationship management (CRM) software, en Nederlandse sectorgenoot PerfectView slaan de handen ineen. Met de overname van PerfectView zet Efficy vaart achter haar ambitie om dé Europese marktleider te worden in CRM-oplossingen.

PerfectView houdt zich sinds 1984 bezig met de ontwikkeling van CRM-software en onderscheidt zich door een prominente aanwezigheid op de Nederlandse markt met een uitgebreid portfolio aan CRM-oplossingen en diensten. PerfectView heeft meer dan 5.000 klanten in 19 landen en een omzet van meer dan €5 M euro. Efficy is al meer dan 15 jaar succesvol actief op het vlak van het beheren en verbeteren van klantrelaties en heeft door de jaren heen een sterke positie opgebouwd in het leveren van een breed pakket van CRM-oplossingen en -diensten in verschillende Europese landen.

“Onze ruime ervaring en stevige positie op de Nederlandse CRM-markt zal een zeer goede aanvulling zijn voor Efficy.” zegt Wilfred Jacobs, CEO van PerfectView. “Ik ben ervan overtuigd dat we samen kunnen groeien op het gebied van CRM-oplossingen en diensten. Het merk PerfectView zal blijven bestaan alsook onze excellente dienstverlening en nauwe contacten met onze klanten.”

Voorlopig blijven beide bedrijven vanuit de eigen vestigingen werken onder hun eigen naam. Klanten kunnen blijven rekenen op de dienstverlening die ze gewend waren, waarbij beide bedrijven een nog breder en innovatiever pakket kunnen aanbieden.

“We zijn ons bewust van de expertise en ervaring die PerfectView verworven heeft op Nederlandse bodem,” zegt Cédric Pierrard, CEO van Efficy. “Niet alleen zijn de producten van PerfectView perfect complementair met de diensten van Efficy, een gedeelde bedrijfscultuur en toekomstvisie maakten de match tussen onze beide bedrijven compleet.”

Deze overname, de tweede al voor Efficy in 2021, vormt dus een nieuwe stap in de groeistrategie van de Belgische groep om zijn bereik aanzienlijk te vergroten en zijn aanwezigheid in Europa te versterken op het gebied van klantenrelatiebeheer. Efficy breidt hiermee zijn personeelsbestand uit tot 330 mensen, verspreid over 16 kantoren in Europa, met een klantenportefeuille van 10.400 referenties in 45 landen en een gecumuleerde jaaromzet van €40 M.

OVER PERFECTVIEW

PerfectView heeft in ruim vijvendertig jaar tijd een leidende positie opgebouwd als producent en leverancier van CRM-software. PerfectView CRM Online wordt sinds 10 jaar door duizenden klanten en gebruikers vanuit de cloud ingezet, onder andere via mobiele apps voor Android en iOS. Hiermee wil het bedrijf een duurzame bijdrage leveren aan het succes van haar klanten. Vanuit het kantoor in ’s-Hertogenbosch verwerkt PerfectView continu ervaringen van gebruikers in haar nieuwe en bestaande producten en diensten.

EFFICY GROEP KERNCIJFERS

Verwachte cijfers voor 2021
• €40 M omzet
• 330 medewerkers in 13 landen
• 10.500 klanten
• 230.000 gebruikers in 45 landen

Laatste hoogtepunten
2021: Overname van PerfectView in Nederland
2021: Overname van webCRM in Denemarken
2020: Overname van INES CRM in Frankrijk
2019: De komst van Fortino Capital als aandeelhouder
2019: Overname van SumaCRM in Spanje
2018: Overname van E-Deal in Frankrijk
2017: Overname van DESICO in Frankrijk

Over de Efficy Groep
Efficy is een softwareleverancier die middelgrote en grote bedrijven een complete, flexibele en uitgebreide CRM (Customer Relationship Management) oplossing aanbiedt en die bedrijven helpt bij het beheren en verbeteren van hun klantrelaties.

De Efficy Groep, die in 2005 werd opgericht, is ISO 9001-gecertificeerd en werkt samen met bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren: Banken (Belfius, BNP Paribas, Fortuneo), Verzekeringen (Amma Verzekering, Van Breda Risk & Benefits, Wilink Verzekeringen), Bouw & Industrie (Confederatie Bouw, TOPA Verpakking, Concordia Textiles), Diensten, Toerisme & Transport (Kinepolis, Genève Toerisme), Detailhandel (La Redoute, Groupe Gautier), Juridisch, Lokale overheden & Kamers van Koophandel.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht