Industry Wire

Geplaatst door Pride PR

NETGEAR: Lokale dataopslag voortaan overbodig

NETGEAR ReadyNAS Ultra bètatesters in hun nopjes met de integratie van TiVo®, Skifta en Orb Technology

“De ReadyNAS Ultra 4 is de droom van iedere techneut. Ik kan encoderen, decoderen en – ongeacht waar ik ben- muziek en HD video streamen naar ieder DLNA gecertificeerd apparaat en een groot aantal mobiele apparaten. Dit is mogelijk dankzij de integratie van Skifta™ en Orb™ technologie.” Aldus een van de bètatesters die tevens gevorderde ReadyNAS gebruiker is. “Dit gekoppeld met de Intel® Atom™ processors en de volledige X-RAID2™ functionaliteit maakt het een zeer krachtige NAS.”
De ReadyNAS integratie met TiVo® maakt het voor de gebruiker mogelijk om video programmering, muziek en foto’s naar ieder TiVo box in huis te streamen. “Door televisie programmeringen te streamen geeft de ReadyNAS eenvoudig toegang tot opgeslagen content en biedt deze een fantastische manier om de hoeveelheid content uit te breiden naar TiVo gebruikers,” aldus een andere ReadyNAS beta tester en TiVo DVR gebruiker.
De ReadyNAS Ultra familie verandert de manier waarop mensen met multimedia content omgaan
De NETGEAR ReadyNAS Ultra familie combineert mobiliteit en het gebruik van content. Gebruikers kunnen nu hun media op iedere netwerklocatie op vrijwel ieder apparaat raadplegen; USB-drives zullen definitief tot het verleden behoren.

– De NETGEAR ReadyNAS Ultra is de eerste met TiVo uitgeruste DVR NAS. Storage capaciteitsproblemen behoren tot het verleden door HD programmering te streamen naar iedere TiVo box in het huis op een later tijdstip zonder extra software of computers.

– De NETGEAR ReadyNAS Ultra is de eerste NAS met Skifta media-shifting mogelijkheden. Hiermee kunnen gebruikers op afstand hun mediacollecties raadplegen vanaf ieder DLNA gecertificeerd apparaat. De gebruiker hoeft zich geen zorgen te maken over de fysieke locatie van de content.

– De NETGEAR ReadyNAS Ultra is de allereerste NAS die is uitgerust met transcoding. Door Orb integratie kan de ReadyNAS Ultra automatisch bestandstypes en groottes aanpassen. Streaming video content wordt door deze technologie geschikt gemaakt voor gebruik op mobiele apparaten of in browsers.

Ook heeft de nieuwe NETGEAR ReadyNAS Ultra de meest vooruitstrevende storagetoepassingen die de consument vandaag de dag wenst, waaronder X-RAID2™, automatisch beheer van eventuele capaciteits-uitbreiding en ReadyNAS Remote, waarmee de bestanden op de NAS op afstand veilig toegankelijk worden. Ook is deze NAS uitgerust met ReadyNAS Vault, de online backup en recovery dienst van NETGEAR. De ReadyNAS Ultra is de ideale NAS voor mediafanaten die betere manieren zoeken om toegang te hebben tot hun uitgebreide mediacollecties.

Beschikbaarheid
De NETGEAR ReadyNAS Ultra 4 en Ultra 6 editie zijn vanaf augustus beschikbaar. De NETGEAR ReadyNAS Ultra 2 zal in oktober op de markt komen.

Bezoek ook www.netgear.com/ultra voor meer informatie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht