Industry Wire

Geplaatst door Netivity

Netivity levert CMS voor tientallen webshops van fonq.nl

Patrick Kerssemakers, CEO van fonq.nl: “fonq.nl is te vergelijken met een ‘gewoon’ warenhuis. In elke hoek zijn weer andere shops met andere producten te vinden. Wel beschikken alle fonq.nl shops over dezelfde look-and-feel, functionaliteiten, navigatiestructuur en service. Daardoor is het voor de bezoekers direct duidelijk dat zij op een fonq.nl shop aan het winkelen zijn. Bovendien wordt vanuit alle shops de mogelijkheid geboden te winkelen in één van de andere fonq.nl shops.”

Kerssemakers legt uit waarom fonq.nl met Netivity in zee is gegaan: “Netivity biedt ons de mogelijkheid om zelf het interactieve design aan te leveren en op basis van hun CMS onze websites online te plaatsen. Op deze manier kunnen wij onze eigen creativiteit kwijt en doet Netivity waar zij goed in is: de technische realisatie van de toepassing regelen. Wij hebben dit CMS vervolgens zelf aan onze specifieke wensen aangepast, waardoor het nu precies werkt zoals we voor ogen hadden.”

Ook Dick Hammer, directeur van Netivity is zeer verheugd over het succes dat fonq.nl heeft behaald: “Het is heel goed om te zien dat deze samenwerking zijn vruchten afwerpt. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om zeer flexibel om te gaan met het CMS dat wij leveren. Fonq.nl heeft hier zeer creatief gebruik van gemaakt en met succes!”

————————————————————————
Over fonq.nl
Fonq.nl is het eigentijds webwarenhuis dat bestaat uit meer dan 60 eigen niche webwinkels op het gebied van wonen, koken, tuin, design en cadeaus. Voorbeelden hiervan: barbecueswinkel.nl, gadgetfabriek.nl en brabantia-webshop.nl. Speciaal voor bedrijven heeft fonq.nl een B2B tak. Fonq.nl zakelijk is de juiste partner als het gaat om relatiegeschenken, zakelijke aanvragen, joint promotions en incentives. Voor consumenten en bedrijven brengt fonq.nl een eigen giftcard op de markt. Daarnaast maakt en beheert het bedrijf webwinkels voor derde partijen, zoals Rituals en Achmea. Meer informatie op http://over.fonq.nl.

Over Netivity
Netivity Consultancy & Internet Services is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 1999 bestaat. Met een team van specialisten op verschillende gebieden biedt Netivity betrouwbare en innovatieve internetoplossingen. Hierin zijn verschillende opties mogelijk; bijvoorbeeld websites, webshops en digitale nieuwsbrieven. Netivity profileert zich nadrukkelijk als partner van de klant en bouwt applicaties door middel van maatwerkontwikkeling, de inzet van standaardmodules en -componenten en koppelingen met bestaande of nieuwe software.
Netivity biedt bedrijfskritische ICT-oplossingen, met als doel waardetoevoeging voor de klanten. Na analyse van complexe vraagstukken in diverse markten worden die vervolgens vertaald naar gebruiksvriendelijke en krachtige software.
Naast softwareoplossingen en producten biedt Netivity diverse diensten op het gebied van internettechnologie, zoals consultancy, design, implementatie en training & support. Daarnaast is Netivity Microsoft gecertificeerd.
Voor meer informatie: www.netivity.nl

Voor redactionele informatie
Influx-pr, Hilde Mussche, tel: +31(0)553663034, email: Hilde@influx-pr.com
fonq.nl, Patrick Kerssemakers, tel: +31(0)30-2416160, email: Patrick.kerssemakers@fonq.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht