Industry Wire

Geplaatst door NextNovate

NextNovate krijgt opnieuw specialisatie ‘Work Transformation Enterprise’

Google Cloud heeft ons opnieuw de specialisatie Work Transformation Enterprise toegekend. Iets waar we ontzettend trots op zijn, omdat deze specialisatie exact gaat over het doel van NextNovate. Namelijk grote organisaties (‘enterprises’) helpen om slimmer te werken met innovatieve Cloudtools.

Wat is een specialisatie?
Partnerspecialisatie is de hoogste technische onderscheiding binnen Partner Advantage. Specialisaties zijn ontworpen om Google Cloud-klanten te helpen een gekwalificeerde partner te kiezen. Een partner die specialistische kennis heeft en die ook in de praktijk gebracht heeft met bewezen succes.

Tweede keer
Begin 2020 kregen wij voor de eerste keer de specialisatie Work Transformation Enterprise toegewezen. Sindsdien zijn we flink gegroeid, maar de kern van ons werk is hetzelfde gebleven. Het is gaaf om te zien dat Google Cloud dat onderschrijft met de verlenging van de specialisatie.

Select gezelschap
Drie jaar terug was NextNovate 1 van de 20 Google Partners wereldwijd met deze specialisatie. Dat aantal is inmiddels wat gegroeid. Niet gek: Google Cloud groeit en meer organisaties gebruiken bijvoorbeeld Google Workspace. Ook meer grotere organisaties switchen naar cloudtools van Google.

Workspace bij Unicorns
Vorig jaar hebben wij onderzoek gedaan naar het gebruik van Google Workspace bij Europese ‘unicorns’, dat zijn scale-ups gewaardeerd op 1 miljard Dollar of meer. Van die snelle groeiers gebruikt 69% Google Workspace, tegenover 14% Microsoft tooling. Organisaties zoeken tools die passen bij de digital natives die ze aannemen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht