Industry Wire

Geplaatst door NextNovate

NextNovate: Van WTF naar solide bedrijfsmodel

NextNovate is een technologiebedrijf, gespecialiseerd in het neerzetten van de digitale werkomgeving die werkt zoals jij werkt. Wij werken onder andere voor Coolblue, Randstad, YoungCapital en citizenM. Deze week hebben wij onze nieuwe branding gelanceerd, incl. nieuwe website.

Van WTF naar solide bedrijfsmodel
“Waarom werkt deze organisatie niet efficiënter, slimmer en meer verbonden? Of in ieder geval leuker?” Dat vroeg Bart Zuidgeest zich vol verbazing af toen hij in 2012 in de consultancywereld werkte.

En belangrijker, het was DE reden om NextNovate te beginnen dat jaar.

Vanaf 2012 gaat het voor ons om het creëren van de beste digitale werkomgeving. Zodat niemand meer hoeft te roepen: “WTF, hoe kunnen we nog steeds zó werken?”

Wat we willen bereiken
Ons doel als specialisten op het gebied van de digitale werkomgeving is om een werkomgeving neer te zetten die werkt zoals jij werkt. Dat doen we bijvoorbeeld met G Suite en Workplace, clouddiensten van onze technologiepartners Google en Facebook.

Team vol specialisten
Een goede digitale werkomgeving verhoogt de efficiëntie. Daardoor kun je als bedrijf meer tijd besteden aan groei en innovatie. Ons team van 20 medewerkers – inclusief Niek Waarbroek als partner, CTO en sinds kort officiële Google Developer Expert – ontwerpt samen met jou een digitale werkomgeving die voldoet aan je doelen.

Ons team vol specialisten
Een goede digitale werkomgeving verhoogt de efficiëntie. Daardoor kun je als bedrijf meer tijd besteden aan groei en innovatie. Ons team van 20 medewerkers – inclusief Niek Waarbroek als partner, CTO en officiële Google Developer Expert – ontwerpt samen met jou een digitale werkomgeving die voldoet aan je doelen.

Samen met jou werken we aan de ideale combinatie van mens, proces en technologie. Vanuit het geloof dat als hoe je werkt fun is, er meer tijd overblijft voor groei en innovatie. Daarom ontwerpen wij met jou een digitale werkomgeving en -ervaring die past bij hoe jij werkt en bent als bedrijf.

Onze nieuwe website is te vinden via: https://www.nextnovate.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht