Industry Wire

Geplaatst door Invers

Nibud en Invers lanceren software huishoudboekje

Het bedrijf heeft er voor gekozen om nu samen met het Nibud de Nibud Cashflow Manager op de markt te brengen, een solide en gebruiksvriendelijk financieel softwarepakket voor de consument. De nieuwe software is verkrijgbaar via www.nibud.nl en www.bankingtools.nl. Het geavanceerde digitale huishoudboekje is als download voor de PC verkrijgbaar. De software van Invers en Nibud stelt de consument nog beter in staat om snel en eenvoudig inkomsten en uitgaven in kaart te brengen, te budgetteren en een beter financieel inzicht te krijgen in hun huidige financiële situatie.

Samenwerking
Nibud en Invers gaan een samenwerking aan om consumenten bewuster met hun geld te leren omgaan. Nibud Cashflow Manager is een opvolger van de Nibud Geldmanager en de Cashflow Manager van Invers. “We hebben veel ervaring met de ontwikkeling en distributie van software voor uiteenlopende financiële toepassingen. We werken al jaren samen met bijna alle Nederlandse banken en zijn blij met de nieuwe samenwerking met het onafhankelijke instituut Nibud. Met de samenwerking profileren wij Invers nog beter als betrouwbare en solide aanbieder van softwarematige financiële oplossingen. De Nederlandse consument stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van software applicaties en software moet voor een steeds breder publiek te begrijpen en toepasbaar zijn. Dat was dan ook een van de eisen van het Nibud voor onze samenwerking”, legt Bart den Hollander, directeur van Invers uit.

Gerjoke Wilmink van het Nibud is blij met de samenwerking met Invers: “We hebben nu het beste van de twee softwarepakketten samengevoegd. Voor ons was het erg belangrijk dat de consument op een zeer gebruiksvriendelijke manier overzicht kan houden op zijn inkomsten en uitgaven. Daarin is Invers een expert. Onze kracht ligt in het bieden van referentiebedragen van vergelijkbare huishoudens waarmee consumenten snel inzicht krijgen in hun persoonlijke bestedingsgedrag. Daarmee wordt een belangrijke basis gelegd om planmatig met geld om te gaan.”

Software
Nibud Cashflow Manager is via internetbankieren probleemloos te koppelen aan alle Nederlandse banken. Deze betaalbare oplossing is ideaal voor het inzichtelijk maken en bijhouden van inkomsten en uitgaven voor de consument. Na het ophalen van de banktransacties geven duidelijke grafieken in een handomdraai alle details van iemands bestedingspatroon. De nieuwe software biedt de Nederlandse consument de mogelijkheid om thuis hun administratie goed en overzichtelijk te beheren en efficiënter met geld om te gaan. Uniek aan de Nibud Cashflow Manager is dat het beschikt over de Nibud referentiebedragen. Deze referentiecijfers geven aan wat vergelijkbare huishoudens aan de verschillende uitgavenposten besteden. Met behulp van referentiecijfers kan een persoonlijke begroting worden opgesteld. De gebruiker kan erop vertrouwen dat deze referentiecijfers onafhankelijk en betrouwbaar zijn.

Invers
Software ontwikkelaar en uitgever Invers, is sinds 1994 actief op de markt van onafhankelijke financiële software. Waar ze vroeger software op CD-Rom verkocht via grotere retailketens, levert ze nu vooral software online als download aan. Invers heeft een eigen ontwikkelafdeling waar zowel software als websites worden ontwikkeld. Invers maakt hiervoor gebruik van de nieuwste technieken om state-of-the-art producten te leveren. Naast een development afdeling heeft Invers een consumentenmarketing afdeling gespecialiseerd in Direct Marketing. Een support afdeling zorgt voor direct contact met de eindgebruiker. Klanten kunnen hier terecht voor technische ondersteuning.

Nibud
Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens. Het Nibud richt zich daarbij vooral op consumenten, maar ook op professionals die werken bij de overheid en de financiële en maatschappelijke dienstverlening. Daarnaast doet het Nibud onderzoek naar de geldzaken van consumenten. De missie van het Nibud is het verhogen van de zelfredzaamheid van consumenten op het gebied van de huishoudfinanciën. Enerzijds door consumenten in staat te stellen zelf beslissingen te nemen en keuzes te maken die van invloed zijn op hun budget en anderzijds door deskundigheid van institutionele kaders te verhogen, voor zover deze middels hun beleid, advisering en/of voorlichting invloed hebben op het budget van consumenten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond