Industry Wire

Geplaatst door ATOwiki

Nieuw online handelsplatform voor gebruikte bedrijfsvoertuigen start op 1 februari 2021: ATOwiki

Er is een nieuwe trend in de markt van gebruikte bedrijfsvoertuigen. Deze trend laat een verschuiving zien van traditionele fysieke handel naar een betrouwbaar online zakelijk platform.

Verkopers van gebruikte bedrijfsvoertuigen zoeken naar een veilige en snelle manier om een reële verkoopopbrengst te krijgen. Denk daarbij aan transportondernemingen en ondernemingen waar bedrijfsvoertuigen worden gebruikt.

De kopers van deze bedrijfsvoertuigen zijn ondernemers uit de nationale en internationale truck handel. Zij zoeken een online tool om snel en veilig hun bedrijfsvoorraad in te kopen. Deze kopers doen dit op basis van goed gespecificeerde voertuiginformatie, foto’s en video’s.

• Nieuw bedrijfsmodel
Recent onderzoek wijst uit dat verkopers en kopers op zoek zijn naar een bedrijfsmodel dat past binnen het huidige online tijdperk. Hierbij zijn professionele inkopers op zoek naar een betrouwbaar online platform om snel en efficiënt gebruikte bedrijfsvoertuigen in te kopen. Verkopers willen profiteren van een korte verkoopperiode en een hoge opbrengst.
Voor deze transacties willen zowel kopers als verkopers de garantie hebben dat ze met een betrouwbare partij zakendoen op een online platform.

• ATOwiki online platform
ATOwiki anticipeert op deze veranderde vraag vanuit de markt. Dit doet ATOwiki door een online platform te presenteren dat alleen gebruikt kan worden na een uitgebreide validatie van geregistreerde B2B gebruikers. Vervolgens biedt ATOwiki verkopers van gebruikte bedrijfsvoertuigen de mogelijkheid om online alle relevante gegevens van een bedrijfsvoertuig in te voeren, inclusief een minimumprijs. In een verkoopperiode, van maandag tot en met vrijdag, kunnen gevalideerde kopers éénmaal een bod uitbrengen. Overtreft een bod de minimumprijs, dan wordt het bedrijfsvoertuig verkocht aan de koper met het hoogste bod. De eigendomsoverdracht gebeurt op een betrouwbare manier: voor zowel de verkoper als de koper.

• Fast. Safe. ATOwiki.
ATOwiki is dé betrouwbare schakel tussen vraag en aanbod van gebruikte bedrijfsvoertuigen door middel van een veilig en snel opererend online platform. Toegang tot ATOwiki wordt verkregen na gratis registratie en validatie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht