Industry Wire

Geplaatst door STRATO

Nieuw – STRATO marketingRadar & adCoach

STRATO introduceert twee nieuwe tools: STRATO marketingRadar en STRATO adCoach. Het webhostingbedrijf vergroot daarmee zijn aanbod aan producten voor online marketing en helpt klanten om nog meer bezoekers naar hun websites te trekken.

marketingRadar: het starterspakket voor online marketing

STRATO biedt met marketingRadar een monitoringstool waarmee bedrijven en particulieren hun zichtbaarheid en ranking in de gaten kunnen houden. Bovendien levert marketingRadar een live-overzicht van feedback op social media en houdt daarbij bovendien de laatste activiteiten van concurrenten in het oog. De tool toont bijvoorbeeld de nieuwste beoordelingen die zij op social media ontvangen. marketingRadar is al beschikbaar voor € 1,- per maand.

marketingRadar combineren met andere tools

marketingRadar is op ieder moment uit te breiden met andere tools uit het STRATO portfolio. Zo ondersteunt STRATO rankingCoach gebruikers om betere organische zoekresultaten te behalen in Google (SEO). STRATO listingCoach zorgt ervoor dat zakelijke gegevens van een bedrijf in de belangrijkste online directories en brancheoverzichten worden opgenomen.

adCoach: Google Ads-campagnes beheren

Met adCoach kunnen gebruikers Google Ads-campagnes starten zonder dat specialistische voorkennis vereist is. De software stelt automatisch unieke advertenties voor op basis van de bedrijfsgegevens van de gebruiker. Met STRATO adCoach besparen ondernemers niet alleen tijd maar ook geld. Een bureau voor online marketing inschakelen wordt immers overbodig. In plaats daarvan worden de Google-advertenties direct in de intuïtieve software beheerd.

Over STRATO

STRATO is de betrouwbare webhoster voor iedereen die online succesvol wil zijn. Bij STRATO is webhosting fair en eenvoudig – zonder gedoe en tegen de beste prijs.

Het productportfolio reikt van domeinnaam, e-mail, website en servers tot online marketingtools en de populaire cloud storage HiDrive. STRATO biedt totaalpakketten met flexibele looptijden, een 30 dagen geld-terug-garantie en een bekroonde klantenservice.

STRATO is sinds zijn oprichting in 1997 uitgegroeid tot een van de grootste hostingaanbieders ter wereld en beheert ruim 4 miljoen domeinnamen voor meer dan 2 miljoen klanten. STRATO heeft circa 500 medewerkers en twee ISO-gecertificeerde datacenters in Berlijn en Karlsruhe, met meer dan 70.000 servers. STRATO AG is onderdeel van de United Internet-groep.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht