Industry Wire

Geplaatst door Culture Amp

Nieuwe functie Katharine Coombes als VP Talent bij Culture Amp

Culture Amp, bekend van hun employee experience platform, heeft vandaag aangekondigd dat Katharine Coombes de functie van VP Talent vanuit Londen gaat vervullen.
Katharine komt bij Culture Amp na 10 jaar bij LinkedIn te hebben gewerkt, waar ze verantwoordelijk was voor de werving van talenten in verschillende regio’s. Ze stond onder andere twee jaar aan het hoofd van een wereldwijd team tijdens een periode van enorme groei. Katharine was verantwoordelijk voor het wereldwijde plan voor het aantrekken van talent bij LinkedIn.
Over de overstap naar Culture Amp zegt Katharine: “Ik ben erg blij dat ik bij Culture Amp kom werken. Elke manager die ik tijdens de sollicitatieprocedure heb ontmoet, toonde een uitzonderlijke visie en integriteit om de wereld van werk beter te maken voor hun talenten. De wereld is veranderd en zowel leidinggevenden als werknemers passen zich aan aan deze nieuwe geïntegreerde wereld van werk en privé. Ik ben enthousiast en gemotiveerd om deel uit te maken Culture Amp.”
Didier Elzinga, medeoprichter en CEO van Culture Amp, over de benoeming van Katharine: “Katharine is een internationale Talent Manager en we zijn trots om iemand van haar kaliber vanuit EMEA te kunnen laten werken terwijl we onze wereldwijde aanwezigheid blijven uitbreiden. We zijn erg blij dat Katharine zich bij het team voegt om onze talentacquisitie strategie te leiden.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht