Industry Wire

Geplaatst door Byato

Nieuwe muziekproducent Byato lanceert afdrachtvrije muziek

Byato lanceert deze zomer “afdrachtvrije” muziek. De verkoop van deze afdrachtvrije muziekdienst gebeurt in exclusieve samenwerking met Right Free Music Play, ook wel RFMP genoemd. Byato is ontstaan uit de turbulentie rondom afdrachten aan Buma Stemra & Sena. Byato is gespecialiseerd in de markt van achtergrondmuziekproductie. Deze nieuwe muziekproducent gaat zich 100% bezighouden met legale afdrachtvrije muziek. Het legale karakter is uniek en kent door onze juridische ervaring en kennis van rechtenorganisaties een “Zero Risk Policy”, aldus Leon van Houwelingen oprichter en directeur van Byato.

Legale afdrachtvrije muziek: Zero Risk Policy!

Door gebruik te maken van achtergrondmuziekproducent Byato is de klant (retailketens, hotels, parkeergarages, winkelcentra, etc.) eindelijk in staat muziek ten gehore brengen zonder belast te worden met rekeningen van Buma Stemra & Sena. De jarenlange muziek en media ervaring van oprichter Leon van Houwelingen wordt voor deze unieke dienst versterkt met de juridische en IE kennis van mr. Maarten Leopold, oprichter en eigenaar van Leopold Law Office en Clyde Tdlohreg voormalig CEO van het verkochte Digital Media Power, een van de keyplayers in de achtergrondmuziek wereld. Deze combinatie van expertise maakt het mogelijk dat er gewerkt wordt met een juridisch getoetst muziekproduct waarvan de klant, mits zij de voorwaarden van Byato naleeft, zonder enig risico gebruik kan maken.

Aanbod afdrachtvrije muziek: Right Free Music Play is uw partner

Byato heeft ervoor gekozen haar maatwerkmuziek met een exclusieve sales partner in de markt te zetten. RFMP het bedrijf dat onder leiding van Clyde Tdlohreg de afdrachtvrije muziek zal aanbieden zorgt ervoor dat alle door het Legal Team opgestelde criteria worden gewaarborgd. Doordat de vraag, verwerking en de productie van de maatwerkmuziek als het ware in een “gesloten keten” tussen klant, RFMP en Byato tot stand komt, zijn alle risico’s inzichtelijk, controleerbaar en eventuele problemen daardoor te voorkomen. Aldus Tdlohreg welke jarenlang ervaring heeft opgedaan als CEO van Nederlands grootste streaming achtergrondmuziek bedrijf.

Afdrachtvrije muziek: In deze recessie direct uw financieel voordeel

Afdrachtvrije muziek maakt het mogelijk dat u (iedere ondernemer met vierkante meters bedrijfsruimte) op een legale manier, voor het ten gehore brengen van muziek, geen Buma Stemra en SENA afdrachten meer hoeft te betalen. De kosten voor SENA welke per vierkante meter en per locatie worden aangeslagen, zijn aanzienlijk en werden dit jaar met 33% verhoogd! De maatwerk- muziek van Byato wordt gefinancierd vanuit het totaal behaalde voordeel en dus iedereen wint, aldus Tdlohreg van RFMP. Een groot bijkomend voordeel is dat Byato de afdrachtvrije muziek via de bestaande achtergrondmuziekleverancier van de ondernemer in de winkellocaties ten gehore brengt, dus er zijn geen her- en/of additionele investeringen in apparatuur noodzakelijk. In deze tijd van recessie zijn dergelijk te behalen winsten/kostenbesparingen voor ondernemers van cruciaal belang.

Over Byato B.V: BYTAO levert maatwerk muziekproducties in een 100% afdrachtenvrij model. Dit in verschillende stijlen muziek voor een divers aantal klanten. BYTAO werkt met toegespitste producers in een volledig digitale omgeving teneinde optimale kwaliteit te waarborgen. Het productiehuis binnen BYTAO maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van muziekproductie met de modernste middelen. De muziek wordt geëxploiteerd via een innovatief model en met bekende play-out partners in heel Europa. De verkoop van het product ligt in handen van RFMP, een dedicated onderneming voor verkoop van achtergrondmuziekdiensten.

Over RFMP B.V: RFMP is een concept rondom de verkoop van 100% afdrachtvrije muziek. RFMP Benelux en de conceptexploitatie worden i.s.m. Initiative, een interim organisatie-, sales- en business development bureau met een vergaande en jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkelen en optimaliseren van organisatie- en salesprocessen uitgevoerd. RFMP Benelux werkt voor de levering van maatwerk muziekproducties exclusief samen met muziekproducent BYATO.

Voor algemene informatie neem contact op met: Clyde W. Tdlohreg 020- 658 6256 of algemeen@rfmp.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht