Industry Wire

Geplaatst door Parkvakanties

De nieuwe Parkvakanties website zet vakantieparken in de spotlight

Met de onlangs compleet vernieuwde website wil Parkvakanties zich nog meer profileren als dé bungalow- en vakantiepark-specialist van Nederland.

Parkvakanties, actief sinds 2008, brengt nagenoeg alle vakantieparken in Nederland, en daarbuiten, in kaart. Met de lancering van de nieuwe website blijft het echter niet bij het bieden van een compleet en actueel overzicht van alle parken.

Vakantieparken digitaal bezoeken
Parkvakanties gaat nu nog een stap verder door in te zoomen op ieder individueel park. Het park, de accommodaties, de faciliteiten en informatie over de omgeving staan vanzelfsprekend op iedere parkpagina. Maar waar het Parkvakanties vooral om draait: wat voor sfeer en beleving straalt het park uit? Door het tonen van veel foto’s, een video en ervaringen van andere vakantiegangers laat Parkvakanties de bezoekers een park écht goed zien en beleven. Zo kan er aan ieder vakantiepark een virtueel bezoek gebracht worden en op basis daarvan kan er uiteindelijk geboekt worden.

Prijs minder belangrijk
De prijzen voor een verblijf op een bungalowpark is voor Parkvakanties niet meer de belangrijkste factor. Er worden in de vergelijkingstool dan ook geen prijzen getoond. De bezoekers vergelijken de parken op basis van locatie, verblijfstype, thema of andere voorkeuren. Zo kunnen bijvoorbeeld eenvoudig alle kindvriendelijke vakantieparken in Drenthe mét zwembad getoond worden.

Wat de nieuwe website nog wel doet is het geven van de beste aanbiedingen, kortingen en last-minute deals. Dat is voor mensen die juist graag goedkoop op vakantie willen wél weer interessant.

Vakantie inspiratie
Een derde vernieuwing binnen de website is het Parkvakanties blog. Voorheen bestond dit alleen uit het bieden van nieuws, maar met het nieuwe vakantie-blog zet Parkvakanties juist in op het bieden van inspiratie en het geven van leuke en nuttige tips. Hier worden daarnaast ook uitgebreide park-reviews geplaatst. En dan niet alleen van de bekende ketens als Center Parcs, Landal of Roompot, maar ook van onbekende parken.

De nieuwe Parkvakanties website is te vinden op http://www.parkvakanties.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht