Industry Wire

Geplaatst door WD

Nieuwe producten van SanDisk en SanDisk Professional leveren Hollywood-kwaliteit voor veeleisende workflows

Western Digital introduceert nieuwe opslag-oplossingen van SanDisk en SanDisk Professional voor makers van digitale inhoud. Deze professionele producten, waaronder twee nieuwe harde schijven voor desktops en een geheugenkaart, bieden de kwaliteit en betrouwbaarheid die nodig zijn voor videoworkflows op productieniveau.

SanDisk Professional G-DRIVE-PROJECT
De SanDisk Professional G-DRIVE-PROJECT biedt hoge prestaties en schaalbaarheid dankzij de Thunderbolt 3-interface en ondersteunt serieschakeling voor maximaal vijf apparaten voor het bouwen van diverse workflows. Ook compatibel met USB 3.2 Gen 2.
7200 RPM Ultrastar enterprise-klasse harde schijf met een capaciteit tot 22 TB en een lees-/schrijfsnelheid van 260 MB/s.
De SanDisk Professional G-DRIVE PROJECT is nu verkrijgbaar in de webshop van Western Digital en via geautoriseerde SanDisk Professional-retailers, e-tailers en distributeurs met een adviesprijs vanaf € 414,99 voor 6TB met vijf jaar garantie.

SanDisk Professional G-RAID MIRROR
Capaciteit tot 44TB en 22TB in standaard RAID 1 op twee 7200 RPM Ultrastar enterprise-klasse harde schijven voor zelfs de zwaarste werklasten en het archiveren van cruciale inhoud.
Mirror-modus voor het automatisch dupliceren van waardevolle inhoud naar de tweede schijf voor zorgeloze gegevensredundantie. Schakel eenvoudig over naar JBOD of RAID 0 door een knop om te zetten – downloaden van een app of installeren van software is niet nodig.
Een PRO-BLADE SSD-mag-slot maakt het mogelijk een apart verkrijgbare PRO-BLADE SSD-mag met hoge snelheden toe te voegen.
De SanDisk Professional G-RAID MIRROR is verkrijgbaar in de Western Digital Store of via geautoriseerde SanDisk Professional-retailers, e-tailers en distributeurs met een adviesprijs vanaf € 739,99 voor 12 TB en vijf jaar garantie.

SanDisk PRO-CINEMA CFexpress Type B-kaart
Met aanhoudende schrijfsnelheden van 1400 MB/s kunnen gebruikers met de SanDisk PRO-CINEMA CFexpress Type B-kaart 8K-video van bioscoopkwaliteit opnemen.
De duurzame behuizing is bestand tegen vallen tot 1 meter hoogte en een kracht van maximaal 50 Newton om onvervangbare beelden en video’s te beschermen.
De PRO-CINEMA CFexpress Type B-kaart is compatibel met PRO-READER en PRO-DOCK 4 voor schaalbare, gelijktijdige offloads die helpen de productiviteit te maximaliseren.
De SanDisk PRO-CINEMA CFexpress Type B-kaart zal dit najaar verkrijgbaar zijn in de Western Digital Store of via geautoriseerde SanDisk Professional-retailers, e-tailers en distributeurs met een adviesprijs vanaf € 439,99 voor 320 GB met levenslange garantie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht