Industry Wire

Nieuwe reiswebsite verhoogt kans op sneeuw tijdens vakantie

Amstelveen, 20140126 — Na de succesvolle lancering van zonvakantie zoeker WaarSchijntdeZonWel.nl introduceren de makers van deze site nu het winterse broertje: WaarligtdeSneeuwWel.nl. Dit is de enige website waar je, met behulp van de unieke Skifactor, skivakanties kunt zoeken op basis van sneeuwzekerheid in combinatie met een reisbudget.

Volgens recent onderzoek door het CBS blijven veel Nederlanders graag dichtbij huis voor hun wintersportvakantie. “De sneeuwzekerheid van deze gebieden is echter niet altijd gegarandeerd”, aldus Esmeralda van Dasselaar. Voor consumenten die er zeker van willen zijn dat er op hun bestemming een flink pak sneeuw ligt tijdens hun vakantie, is het sneeuwmodel achter WaarLigtdeSneeuwWel.nl ontwikkeld. Van Dasselaar: “Wij bieden ze de mogelijkheid om wintersportbestemmingen te zoeken op basis van actuele verwachtingen of op basis van historische data. Dat is uniek in Nederland.”

Zoeken op basis van sneeuwzekerheid

Bezoekers kiezen de gewenste sneeuwzekerheid, bepalen reisbudget en verblijfsduur, en krijgen vervolgens een overzicht met bestemmingen die aan hun voorkeur voldoen. De website biedt zowel advies m.b.t. last minute skivakanties als advies aan reizigers die willen weten waar de kans op sneeuw het grootste is met Pasen of met Kerst.

Bij elke bestemming toont WaarLigtdeSneeuwWel.nl vervolgens ook nog de reizen en prijzen van een groot aantal bekende Nederlandse reisorganisaties, zodat vakantiegangers het aanbod in één oogopslag kunnen vergelijken.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht