Industry Wire

Geplaatst door babyveilig.nl

Nieuwe website veilige, online babywinkel

Bij de vernieuwde website van de online babywinkel babyveilig.nl vind je alles voor (pasgeboren) baby’s en ouders. Naast de frisse vormgeving zijn er ook veel nieuwe en vooral veilige artikelen toegevoegd. Babyveilig levert nu uitsluitend producten waarbij de veiligheid van de baby of het kind voorop staat. Juist die focus op de maximale veiligheid van het meest kwetsbare gezinslid geeft de garantie dat deze online babywinkel echte meerwaarde biedt.

Zwangerschap

Hoera! Je bent in blijde verwachting of net bevallen van een prachtig kindje. Een baby heeft naast heel veel liefde ook verzorging nodig, daar heb je als ouder(s) natuurlijk bij stil gestaan.

Zwanger zijn is een bijzondere periode waarin je extra goed voor jezelf en je ongeboren kindje zorgt. In onze online babywinkel vind je speciale autogordels, lingerie, borstvoedingsproducten die je helpen de zwangerschap zo veilig en comfortabel mogelijk door te komen en je voor te bereiden op het moederschap.

Onderweg & thuis

Babyveilig biedt een breed scala aan babyartikelen; van buggy’s en kinderwagens tot autostoeltjes, kinderstoeltjes en opbergoplossingen. Onderweg staat ook de veiligheid voorop. Zij bieden autostoeltjes van diverse merken aan zoals Babyzen Yoyo en Besafe. Diverse bijbehorende accessoires voor in de auto worden nu ook aangeboden in deze online babywinkel. Wandelen is gezond en ontspannend voor een kersverse ouder en z’n baby. Het is dan belangrijk dat je een praktische, veilige en comfortabele wandelwagen hebt gekozen. In het assortiment van babyveilig zitten de wagens van Babyzen YoYo. De Babyzen Yoyo biedt een veelzijdige oplossing voor makkelijk te vervoeren wandelwagens en comfort, je kunt nu ook een compleet pakket kopen waarin een maxicosi, wandelwagen en buggy zit. Deze Babyzen Yoyo-serie kun je ook nog uitbreiden met diverse accessoires. Tevens kan Babyzen Yoyo online ook heel makkelijk volledig door jou zelf worden samengesteld.

Speelgoed

Ieder kind kun je blij maken met speelgoed, hoe klein of groot ze ook zijn. Leuker nog dan ‘gewoon’ speelgoed is speelgoed waar ze bewust en onbewust iets van leren. In onze babywinkel vind je bijvoorbeeld de trikes van Doona, zodra ze stabiel kunnen zitten (vanaf ongeveer 10 maanden) kan je de klein hierin meenemen voor een wandelingetje.

Veiligheid

Veiligheid is misschien wel datgene waar jij je de meeste zorgen over maakt, met de mooie producten die je vindt in deze online babywinkel zal die stress een stuk minder worden. Van de babyfoon tot de bekende traphekjes, maar ook gehoorbescherming, luchtverversers, huismijt bestrijders kunnen heel belangrijk zijn. Dagelijkse bescherming tegen huis- tuin – en keukenongelukken zoals hoek- en fornuis beschermers maar ook een EHBO-tas vind je online in onze shop. Babyveilig vindt milieubewust en maatschappelijk verantwoord ondernemen heel belangrijk. Bij de samenstelling van het assortiment doen ze voornamelijk zaken met leveranciers die milieuvriendelijke materialen in hun producten verwerken en deze op duurzame wijze produceren.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht