Industry Wire

Geplaatst door Nightingale Amsterdam

NIGHTINGALE OPENT PERMANENTE LOCATIE AAN AMSTERDAMSE GRACHTEN

Nightingale is een Progressive Marketing & Communication Agency dat zich richt op het verbinden van merken met hun huidige en toekomstige consument, in een continu ver- anderende markt. Door innovatie, esthetiek en relevantie te combineren, specialiseert het Benelux agency zich in communicatie en strategie voor merken en concepten in fashion, food, design & tech.
Alvorens hun intrek te nemen in een per- manente locatie, bestormde Nightingale eerder dit jaar de Nederlandse markt met twee opvallende pop-up concepten in Am- sterdam: The Nightingale Listening Club en The Nightingale Coffee Shop. Voor founder & strategy director Stijn Nachtergaele een logische stap: “Het creatieve en progressieve karakter van Amsterdam past helemaal bij de vi- sie van Nightingale. Tegelijk is deze stad de draaischijf voor tal van internationale projecten en hebben heel wat grote be- drijven er hun Europese hoofdkantoor.”

Het succes van deze vernieuwende concepten, leidt nu tot een permanente hub aan de Lauriergracht 73 in Amsterdam. Naast showroom & workspace zullen in deze hybride locatie voor bepaalde perioden verschillende merken centraal worden gezet. Zo is Nightingale Amsterdam het eerste agency met een pop-up gym van wellnessmerk Technogym. Tot het huidige merkenpakket van Nightingale Amsterdam behoren voorts o.a. Herschel, The Future Laboratory, UNU, Parkland, Save The Duck, Intimissimi en Calzedonia. Jil Zeelen en Marleen van de Wouw zijn verantwoordelijk voor het Nederlandse klantportfolio, onder leiding van creative & strategy director Stijn Nachtergaele en client director Mathias Heinrichs.

NIGHTINGALE AMSTERDAM
Lauriergracht 73
1016 RH Amsterdam
+31 20 210 39 93
nightingale.world

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht