Industry Wire

Geplaatst door Dorst & Lesser

Nikon kiest voor social media bureau Dorst & Lesser

Vanaf 1 maart is social media bureau Dorst & Lesser aan de slag voor Nikon. Het is de volgende stap in het uitbreiden van het portfolio van Belgische klanten voor het social media bureau, dat kantoren heeft in Amsterdam en Brussel.

Nikon ontwikkelt al tientallen jaren toonaangevende beeldtechnologie en is een pionier op het gebied van fotografie- en videocamera’s. Met een sterke merkpositie in de markt wil Nikon met de samenwerking de kracht van de social media kanalen vergroten. Dorst & Lesser zal Nikon, als social media partner, ondersteunen op het gebied van strategie, content creatie en community management om zo samen de social footprint van Nikon te vergroten.

“Beelden zijn onze core business, dus we kennen als geen ander de kracht van social media als visueel medium. Samen met Dorst & Lesser willen we onze aanwezigheid op deze kanalen naar een hoger niveau tillen en nog meer inzetten op het inspireren en ondersteunen van onze enthousiaste online community van fotografen”, aldus Hans Swaelens, Marketing Manager van Nikon België.

Voor Dorst & Lesser is Nikon België een mooie aanvulling op het snel groeiende klantenbestand in België. Managing Director Birgit Zuurveld: “Nikon is voor een creatief bureau natuurlijk een klant om van te dromen. We zijn erg dankbaar voor het vertrouwen van het merk in ons bureau”. Andere klanten van Dorst & Lesser in België zijn o.a. Lolaliza, Renault, Bourjois en Action.

Over Nikon: Nikon is een van ‘s werelds toonaangevende merken op het gebied van fotografie- en videografie producten. Met een brede range aan producten en technologieën is Nikon al jaren geliefd bij generaties fotografen. 

Over Dorst & Lesser: Dorst & Lesser is de internationale social media agency dat ijzersterke merkverhalen creëert en verspreidt. Onze services gaan van strategie tot content creatie, social advertising, community management, campagnes en influencer marketing – en dat voor A-merken waaronder Lidl, Action, Alpro, Renault & Dacia, Rituals, Bourjois, Jägermeister en Schweppes.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht