Industry Wire

Geplaatst door Nixu

Nixu breidt managementteam Benelux verder uit

Nixu is 2020 gestart met een verdere uitbreiding van het team in de Benelux. Remco van der Lans en Marcel van Leent brengen meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in Sales en Security met zich mee naar het bedrijf en maken deel uit van het nu 7 leden tellende managementteam onder leiding van Matthijs van der Wel.

Remco van der Lans is benoemd tot BU Lead Engineering, Benelux. Hij is Technisch Sales professional met meer dan 26 jaar ervaring in de distributie van complexe securitysystemen in de Nederlandse markt. Remco was voorheen werkzaam bij KPN, Symantec en AT&T. “Bijzonder verheugd deel uit te maken van de verdere ontwikkeling van de business in de Benelux. Ik zie ernaar uit bij te dragen aan het creëren van meer awareness over Nixu als go-to cybersecuritypartner”, aldus Remco.

Marcel van Leent is de nieuwe BU Lead Digital Identity, Benelux. De afgelopen tien jaar was hij werkzaam in de risk & compliance organisatie van KPN, in security practice en in management rollen. Voor KPN was hij werkzaam als adviseur bij KPMG en als consultant bij Redwood Software & Services. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in cybersecurity. Marcel is zeer verheugd over de samenwerking met Nixu klanten en partners: “Nixu is een mooie werkgever met zeer interessante partnerships en een mooie klantenportefeuille. Ik zie uit naar een nauwe samenwerking met beide groepen – omdat we er op die manier gezamenlijk in zullen slagen steeds beter te worden in wat we doen”.

Nixu heeft in 2019 een uitdagende missie van verdere ontwikkeling en groei in de Benelux in gang gezet, teneinde invulling te geven aan de visie zoals weergegeven in de strategie 2024. Het uiteindelijke doel is om dé betrouwbare, go-to partner voor cybersecuritydienstverlening in digitalisering te zijn in Noord-Europa, alsmede de beste werkgever voor cybersecurity professionals.

Het bedrijf is sinds 2016 actief in de Benelux, met een kantoor in Amsterdam. In oktober 2019 vestigde het een tweede kantoor in de regio, op de HSD-campus in Den Haag.

Matthijs van der Wel, Market Area Lead Benelux is blij met de verdere versterking van het managementteam. “Door steeds verdergaande digitalisering en cyberdreiging is cybersecurity belangrijker dan ooit. Het is een privilege deel te kunnen uitmaken van de groeiende Nixu familie en ik ben er trots op om met dit team te kunnen samenwerken. Met Marcel en Remco zijn we verder verzekerd van hoge kwaliteit en holistische cybersecuritydienstverlening aan onze klanten, wat bijdraagt aan de verdere groei van het bedrijf.”

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht