Industry Wire

Geplaatst door ICIT

No.1 positie voor ICIT in Emerce 100

Over Xtive CMS

Xtive CMS is een uitgebreid (modulair) content management systeem dat wordt ingezet binnen de profit-sector, zorg, overheid en het onderwijs. De schaalbaarheid en flexibiliteit van het systeem zijn veelal doorslaggevend om voor het door ICIT ontwikkelde systeem te kiezen. Zo kozen o.a. Overtoom, Monuta, Medisch Centrum Leeuwarden, Recreatieschap Drenthe, APX-ENDEX, Elektrokoopjes.nl en ROC Friesland College voor Xtive CMS.

Het platform is modulair van opzet zodat de klant zelf beslist welke functionaliteiten er gewenst zijn. Het aantal webkanalen dat er vanuit het systeem kan worden aangestuurd is oneindig. ICIT realiseerde oplossingen variërend van de combinatie: 80 websites & intranet & extranet en narrowcasting tot 5 websites & webshop & informatiezuilen. Zodoende is het systeem binnen praktisch ieder bedrijf of instelling inzetbaar.

Uitgebreid onderzoek

Het onderzoek werd aan de hand van een aantal criteria uitgevoerd: Kennis/know-how (vakinhoudelijke kennis), Prijs/kwaliteitsverhouding (waar voor je geld), Betrouwbaarheid (nakomen van afspraken) en Flexibiliteit (omgang met veranderingen/aanpassingen). Aan het onderzoek deden personen mee die zich bezighouden met marketing, ICT of algemeen business management.

Zeer goede prestatie

Uiteraard is ICIT zeer tevreden met de no.1 notering in de Emerce 100. Volgens commercieel directeur Joël Heiner kwam de uitverkiezing onverwacht. “Wij groeien snel, zowel in omzet als personeel. Maar dat we dit jaar binnen Nederland al worden gewaardeerd met deze 1e positie hadden we niet durven denken. Voor ons is het een absolute opsteker en prachtig einde van een succesvol 2009” Heiner verwacht in 2010 hoge ogen te gaan gooien met grote projecten in o.a. de gezondheidszorg en op E-commerce gebied.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht