Industry Wire

Geplaatst door NTT

NTT genoemd als belangrijke speler in IDC MarketScape: Worldwide Managed IoT Connectivity Services 2023 Vendor Assessment

Barneveld, 22 september 2023 – NTT Ltd., een toonaangevende wereldwijde IT-leverancier van infrastructuur en diensten, is genoemd als belangrijke speler in de IDC MarketScape: Worldwide Managed IoT Connectivity Services 2023 Vendor Assessment.
De IDC MarketScape evalueerde zeventien serviceproviders en hield daarbij onder andere rekening met kwaliteiten als wereldwijde beschikbaarheid, bedrijfsgroei, innovatie en dienstverlening.
“Bij NTT versnellen we voortdurend onze IoT-mogelijkheden om aan de vraag van klanten te voldoen, gebruikerservaringen te verbeteren en bij te dragen aan een meer verbonden toekomst voor iedereen”, zegt Devin Yaung, Senior Vice President, Group Enterprise IoT Products and Services bij NTT Ltd. “Door het IDC MarketScape-rapport genoemd worden als een belangrijke speler voor wereldwijd beheerde IoT-connectiviteitsdiensten is een belangrijke erkenning voor ons. We geloven dat het onze sterke capaciteiten, kennis en jarenlange ervaring in de IoT-ruimte weerspiegelt. Het benadrukt ook onze voortdurende toewijding om best-in-class IoT-diensten te leveren aan onze klanten.” 
NTT is een toonaangevende leverancier van Managed IoT-diensten en -oplossingen die organisaties helpen realtime inzichten te krijgen uit hun gegevens aan de rand van netwerken.
Het bedrijf levert een uitgebreide set wereldwijde mogelijkheden, ondersteund door Private 5G-netwerkconnectiviteit, evenals een Sustainability as a Services-praktijk. NTT’s klanten met beheerde IoT-connectiviteit profiteren ook van het uitgebreide partnernetwerk, waaronder bedrijven zoals Cisco die inspelen op en beantwoorden aan de behoeften van ondernemingen.
###
Over IDC MarketScape
IDC MarketScape vendor assessment model is ontworpen om een overzicht te geven van de concurrerende fit van ICT-leveranciers (informatie- en communicatietechnologie) in een bepaalde markt. De onderzoeksmethodologie maakt gebruik van een grondige scoringsmethodologie op basis van zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria die resulteert in één grafische illustratie van de positie van elke leverancier binnen een bepaalde markt. IDC MarketScape biedt een duidelijk kader waarin het product- en dienstenaanbod, de mogelijkheden en strategieën, en de huidige en toekomstige succesfactoren van IT- en telecommunicatieleveranciers zinvol kunnen worden vergeleken. Het raamwerk biedt technologiekopers ook een 360-graden beoordeling van de sterke en zwakke punten van huidige en toekomstige leveranciers.
Over NTT Ltd. 
Als onderdeel van NTT DATA, een IT-dienstverlener met een omzet van 30 miljard dollar, is NTT Ltd. een toonaangevend bedrijf voor IT-infrastructuur en diensten dat 65% van de Fortune Global 500 en meer dan 75% van de Fortune Global 100 bedient. Wij zorgen voor het fundament voor het edge-to-cloud netwerkecosysteem van organisaties, vereenvoudigen de complexiteit van hun workloads in multicloud omgevingen en innoveren aan de edge van hun IT-omgevingen waar netwerken, cloud en applicaties samenkomen. Wij bieden infrastructuur op maat en zorgen voor consistente best practices in ontwerp en operaties in onze veilige, schaalbare en aanpasbare datacenters. Met het oog op een softwaregedefinieerde toekomst ondersteunen wij organisaties met onze platformgebonden infrastructuurdiensten. We enable a connected future.
Bezoek ons op services.global.ntt 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht