Industry Wire

Geplaatst door Nuki

Het Nuki Smart Lock als handig hulpmiddel binnen het nieuwe normaal

Nu de zomervakantie officieel ten einde is, wordt het tijd om onze dagdagelijkse routine zoveel mogelijk terug op te pikken. Die zal er dit jaar iets anders uitzien dan vorige jaren. Langzaamaan bereiden we ons voor op een nieuwe realiteit, waarin we elkaar en onszelf mogelijk proberen te beschermen. Dankzij het Nuki Smart Lock kan dat perfect!

Stel je een deur voor die iedereen via zijn eigen smartphone kan openen. Het zou in deze tijden een handige toepassing zijn om handaanrakingen te vermijden. Dankzij het Nuki Smart Lock is dat geen ver-van-ons-bed-show meer, maar kunnen we die toepassing ook écht implementeren en gebruiken als handig hulpmiddel.

Makkelijke installatie

Het Nuki Smart Lock is heel makkelijk te installeren. In veel gevallen kan je het slot simpelweg over je eigen slot heen plaatsen, langs de binnenkant van je deur*. Om het Smart Lock met je Wi-Fi thuis te laten verbinden, moet je daarnaast ook een bridge installeren. Die bridge, een klein apparaatje dat je in het stopcontact stopt, fungeert letterlijk als brug tussen je Wi-Fi-netwerk en je Smart Lock. Wanneer dat gebeurd is, kan je je slot altijd en overal bedienen via de gratis Nuki-app. Zonder Bridge functioneert het Smart Lock via bluetooth.

De digitale toegang vervangt de traditionele sleutel

Zodra je de gratis Nuki-app hebt gedownload, kan je die gebruiken om mensen uit te nodigen, zodat ook zij je deur kunnen openen of sluiten met één enkele swipe-beweging op hun smartphone. Via de app kan je daarnaast ook kiezen of je iemand onbeperkt toegang geeft of slechts gedurende een bepaalde periode. De digitale toegangsrechten kan je ook op elk moment makkelijk stopzetten via de app. Op die manier is het Nuki Smart Lock een handige toepassing op co-werkplekken, zodat iedereen toegang heeft zonder dat er een fysieke sleuteloverdracht moet gebeuren.

Een handige én veilige oplossing

Het Nuki Smart Lock is niet enkel een handige, maar ook een zeer veilige oplossing. De communicatie-uitwisseling tussen het Smart Lock en je smartphone wordt van begin tot eind gecodeerd door een geavanceerd algoritme. De veiligheidsnormen van het Nuki Smart Lock kunnen worden vergeleken met die van online bankieren, zoals bewezen is door onafhankelijke experts van het AV-testinstituut.

Het Nuki Smart Lock als oplossing voor appartementsgebouwen

Het Nuki Smart Lock tovert ook de hoofdingang van je appartementsgebouw om tot een slim toegangssysteem. Met de Nuki Opener, die je kan aansluiten op de intercom, kan ook de hoofdingang van je appartement via de Nuki-app worden bediend. Bovendien kan je in de app verschillende speciale functies activeren, zoals “ring to open”. Wanneer je dan in de buurt van je deur bent, hoef je alleen maar te bellen en de deur opent automatisch.

*Of jouw deur compatibel is met het Nuki Smart Lock, kan je hier checken

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht