Industry Wire

Geplaatst door Nuvei

Nuvei kiest voor oplossing van Alipay+

Montreal, Canada / Hangzhou, China – Nuvei Corporation (Nuvei), de wereldwijde partner voor betalingstechnologie van succesvolle merken, en Alipay, ’s werelds toonaangevende digitale betaalplatform dat wordt beheerd door Ant Group, gaan samenwerken. Dankzij dit partnerschap kunnen de verkooppartners van Nuvei in contact komen met meer dan 1,2 miljard potentiële klanten in de regio Azië-Pacific. Dit gebeurt via de Alipay+-oplossing voor grensoverschrijdende betalingen en merchant marketing. Daarbij wordt ook toegang geboden tot een netwerk van toonaangevende lokale e-wallets in Azië.

Sinds begin 2020 biedt Alipay zijn partners een oplossing voor grensoverschrijdende betalingen en merchant marketing. Bedrijven kunnen zo eenvoudig diverse betaalmethoden accepteren en rendabele digitale marketingcampagnes voeren. Dankzij deze oplossing kunnen gebruikers van de grootste e-wallet-providers in Azië, zoals Alipay (Chinese vasteland), AlipayHK (Hongkong), Kakao Pay (Zuid-Korea), GCash (Filippijnen), TrueMoney (Thailand), DANA (Indonesië) en Touch ’n Go (Maleisië), makkelijker transacties verrichten met meer bedrijven. In China verbindt Alipay alleen al meer dan 80 miljoen bedrijven met meer dan een miljard gebruikers.

Alipay en Nuvei zijn momenteel geïntegreerd voor online aankopen via een gehoste betaalpagina of API. Daarnaast is er een point-of-sale-applicatie voor het doen van aankopen in winkels met behulp van een QR-code. De implementatie van de Alipay+-oplossing stuwt het wereldwijde bereik van Nuvei naar een hoger niveau en breidt het portfolio van betaalmethoden verder uit. Hierdoor kunnen klanten van Nuvei via een enkele API-verbinding naadloos transacties verrichten met het netwerk van e-wallet-gebruikers van Alipay+. Verkopers kunnen eenmalige en terugkerende betalingen accepteren van toonaangevende lokale Aziatische e-wallet-houders in de valuta die voor hen van toepassing is.

“Wij streven ernaar om altijd de meest relevante betaalopties aan te bieden om wereldwijd meer handelsmogelijkheden te creëren, het potentiële klantenbestand van onze klanten uit te breiden en nieuwe inkomstenbronnen aan te boren. Ons partnerschap met Alipay is het zoveelste bewijs van dit doel”, aldus Philip Fayer, voorzitter en CEO van Nuvei. “De APAC-regio is een economische grootmacht en zeer aantrekkelijk voor bedrijven die willen groeien. We zijn verheugd dat we verkopers kunnen helpen deze regio te bereiken en tegelijkertijd de aankoopervaring zo naadloos mogelijk te laten verlopen”

“Alipay gelooft in wereldwijde partnerschappen waarbij dienstverleners worden geholpen hun klanten beter van dienst te zijn en groeikansen mogelijk te maken, zodat het voor handelaren makkelijker wordt om overal zaken te doen”, zegt Yulei Wang, General Manager of Global Merchant Partnerships bij Alipay. “Met de integratie van Nuvei in de Alipay+-oplossing hopen we dat Nuvei meer Aziatische klanten kan aantrekken voor zijn verkopersnetwerk.”

Over Nuvei
Wij zijn Nuvei (TSX: NVEI en NVEI.U), de wereldwijde partner voor betalingstechnologie van succesvolle merken. Wij bieden de intelligentie en technologie die bedrijven nodig hebben om zowel lokaal als wereldwijd succesvol te zijn. Dit doen wij door middel van een enkele integratie, waarmee we hen verder en sneller vooruithelpen. Wij bieden bedrijven niet alleen betalingstechnologie, maar voorzien ze ook van advies. Zo helpen wij bedrijven betalingen te vereenvoudigen, operationele kosten te verlagen en de acceptatiegraad te verhogen. Ons eigen platform biedt probleemloze pay-in- en pay-out-mogelijkheden en brengt verkopers in contact met hun klanten in 204 markten wereldwijd, met lokale acquiring in 45 markten. Doordat we meer dan 480 lokale en alternatieve betaalmethoden, bijna 150 valuta en 40 cryptocurrencies ondersteunen, kunnen verkopers elke mogelijkheid aangrijpen die zich voordoet. Ons doel is om van de wereld een lokale marktplaats te maken.

Meer informatie is beschikbaar via www.nuvei.com.

Over Alipay
Alipay is het toonaangevende digitale betaalplatform in China. Alipay brengt honderden miljoenen gebruikers in contact met verkopers en financiële partners die financiële diensten en digitale diensten voor het dagelijkse leven aanbieden. Voorbeelden hiervan zijn voedselbezorging, vervoer, amusement en gezondheidszorg.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht