Industry Wire

Geplaatst door OBI4wan

OBI4wan bestaat 10 jaar en geeft terug aan de markt!

OBI4wan, leverancier van software oplossingen voor customer engagement, chatbots, reputatiemanagement en data analyse, viert haar 10-jarig bestaan. De organisatie zet de week van 21 juni in het teken van dit jubileum en deelt in kennis en feestvreugde met klanten, partners en de markt.

In 10 jaar tijd is de Zaanse softwareleverancier uitgegroeid tot één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Met inmiddels meer dan 75 collega’s worden dagelijks klanten in binnen- en buitenland bediend. OBI4wan werd de afgelopen jaren meermaals bekroond met awards en prijzen, zoals Main Software 50, Deloitte Fast 50, FD Gazellen en Emerce100.

“Ruim 10 jaar geleden kwam Alex Slatman op mijn pad. Hij had software gemaakt voor het monitoren van social en online media. Waar social media destijds vooral door marketing afdelingen werd ingezet, zag ik daarin ook echt wel de toekomst van klantcontact. Zo werd OBI4wan geboren. De ontwikkelingen op het gebied van technologie, maar óók de twee acquisities de afgelopen jaren, hebben OBI4wan flink laten groeien en een mooie brede focus gegeven binnen de markt.”, aldus Alexander de Ruiter, CEO bij OBI4wan.

CTO Alex Slatman vult aan: “In 10 jaar tijd zijn we gegroeid van startup naar mooie stevige en innovatieve organisatie die zowel grote als kleine klanten helpt hun service continu te verbeteren. Met die kennis en ons fantastische team kunnen we de komende jaren werken aan nog meer innovaties, zoals conversational commerce. De ambitie is om de komende jaren steeds meer internationale organisaties aan te sluiten op onze oplossingen waardoor ook zij hun klanten een effortless ervaring kunnen bieden over de gehele customer journey.”

Feestweek van start
Deze week geeft OBI4wan een blik op het verleden, het heden en de toekomst. Op het programma staat een reeks gratis ‘websnacks’, korte webinars waarin kennis wordt gedeeld over onder andere marketing, data analyse en nepnieuws. Ook heeft het bedrijf een WhatsApp nummer aangesloten waarop felicitaties welkom zijn. Stuur een felicitatie, dan doneert OBI4wan aan Hartpatiënten Nederland en TechMeUp. Goede doelen gekozen door klanten van het eerste uur.

Aanmelden voor de gratis websnacks doe je hier. Liever een felicitatie sturen? Dat kan door OBI4wan een WhatsApp bericht te sturen via +31 6 144 587 33.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht