Industry Wire

Geplaatst door Xebia

Oblivion uitgeroepen tot AWS Consulting Partner and Migration Partner of the Year 2021

Apeldoorn, 7 december 2021 – IT-dienstverlener Oblivion, onderdeel van Xebia, heeft twee AWS Partner of the Year-awards in de wacht gesleept. De organisatie is door Amazon Web Services (AWS) benoemd tot AWS Consulting Partner of the Year en Migration (MAP) Partner of the Year. AWS deelt aan partners die zich wereldwijd onderscheiden in het AWS Partner Network (APN).

De AWS Consulting Partner of the Year in de Benelux wordt toegekend aan partners die als leider optreden in het AWS-landschap en een toonaangevende rol spelen bij het aandrijven van innovatie bij organisaties.

“We zijn ontzettend trots op deze erkenning door AWS. Het team heeft zich in de afgelopen jaren geweldig weten aan te passen aan de nieuwe manier van (remote) werken, zonder in te leveren op prestaties. We blijven groeien en onze capaciteiten ontwikkelen en deze titel bevestigt dat we na 15 jaar AWS nog steeds bij de absolute top behoren”, aldus Edwin van Nuil, Managing Director van Oblivion.

Oblivion ook AWS Migration Partner of the Year

Daarnaast wordt Oblivion beloond met de AWS Migration Partner of the Year 2021-award. Deze titel volgt nadat het IT-consultancybedrijf eerder dit jaar de officiële AWS Migration Competency behaalde als gevolg van de onderscheidende kennis op het gebied van cloudmigraties.

“Het AWS Partner Network stelt ons in staat om steeds meer organisaties klaar te maken voor een migratie naar de cloud. AWS stelt funding beschikbaar waarmee onze klanten in korte tijd een realistische business case hebben over wat een migratie hen gaat opleveren. De titel Migration Partner of the Year 2021 geeft daarbij aan hoe tevreden onze klanten zijn over het technische proces”, aldus Jeroen Jacobs, Cloud Business Consultant bij Oblivion.

Oblivion is een van origine Nederlandse Cloud Consultancy-firma met een volledige focus op AWS. In 2006, enkele maanden na de introductie van de eerste AWS-diensten in datzelfde jaar, koos Oblivion voor AWS om de software die zij voor organisaties ontwikkelde gemakkelijk te kunnen hosten. Rond 2010 maakte Oblivion de overstap naar consultancy op het gebied van AWS-cloudtechnologie en kort daarna werden ze officieel partner van AWS. In 2018 bereikte ze als eerste Nederlandse partij de Premier Partner-status, de hoogste rang die partners toegewezen krijgen vanuit AWS.

### Einde persbericht

Over Oblivion

Oblivion, onderdeel van Xebia, is een AWS Premier Consulting en Channel Partner voor zowel managed als professional AWS-services. De missie van Oblivion luidt: ‘We guide our customers to become self-sufficient and innovative on a successful and effective cloud journey’. Dit doen ze door cloudoplossingen en -migraties te ontwerpen, plannen en implementeren op grote schaal. Oblivion heeft kantoren in Apeldoorn (hoofdkantoor), Aarhus (Denemarken) en Bonn (Duitsland). Sinds juni 2021 is Oblivion onderdeel van de Xebia Group. Xebia, de snel groeiende digitale leider, geeft al meer dan 20 jaar hoogwaardig advies aan bedrijven wereldwijd bij hun digital transformatie en levert diensten en oplossingen op het gebied van cloud, data, DevOps- Agile en software.

Over Xebia

Xebia, de snelgroeiende digitale leider, geeft al meer dan 20 jaar hoogwaardig advies aan bedrijven wereldwijd bij hun digitale transformatie en levert diensten en oplossingen op het gebied van cloud, data, kunstmatige intelligentie, DevOps- en software. Xebia heeft met succes verschillende merken gelanceerd (Xebia, GoDataDriven, Binx, Xpirit, Qxperts, Stackstate, Instruqt, Xebia Academy) en overgenomen (o.a. Appcino, coMakeIt, g-company, Oblivion) en blijft uitbreiden met een ‘buy and build’-strategie: samenwerken met thought leaders om samen meer voet aan de grond te krijgen in de digitale ruimte. Xebia helpt de 250 grootste bedrijven ter wereld met het omarmen van innovatie, het toepassen van de nieuwste technologieën, en het implementeren van de meest succesvolle businessmodellen. Naast hoogwaardig advies levert Xebia ook geavanceerde tools en trainingen die moderne bedrijven nodig hebben om beter, slimmer en sneller te kunnen werken. Xebia heeft 1800 werknemers. Het hoofdkantoor staat in Nederland met vestigingen in Australië, België, Canada, Dubai, Duitsland, India, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Vietnam. Ga naar www.xebia.com voor meer informatie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht