Industry Wire

Geplaatst door Branding A Better World

Oceana kiest voor Branding A Better World

Amsterdam, 20 mei 2019 – Belangenorganisatie Oceana kiest voor Branding A Better World voor de ontwikkeling van strategie en concept voor de PR- en communicatiecampagne om aandacht te geven aan de twee expedities die zij in 2016 en 2017 uitvoerde op de Noordzee. Oceana is de grootste internationale belangenorganisatie die zich uitsluitend richt op oceaanbescherming en heeft haar Europese hoofdkantoor in Madrid. Branding A Better World is een creative impact agency gebaseerd in Amsterdam en heeft als missie om te werken aan merken die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld.

Elif Algu, creatief merkstrateeg en oprichter van Branding A Better World: “We zijn ontzettend trots dat Oceana ons heeft verkozen om deze PR- en communicatiecampagne in te richten. Als bureau zijn we altijd al fan geweest van deze in Nederland nog vrij onbekende NGO, die zowel op lokaal niveau als op wereldschaal prachtige dingen doet voor de bescherming van onze oceanen. De Noordzee-expedities leverden niet alleen prachtig beeldmateriaal op, maar ook zeer waardevol wetenschappelijk onderzoek. We kunnen niet wachten om Nederlanders meer te laten zien van de schoonheid van onze eigen achtertuin.”

Over Branding A Better World

Branding A Better World is een creative impact agency met een missie: bouwen aan merken die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld. Met merken die dat niet alleen willen zeggen, maar vooral ook willen doen: impact brands. Branding A Better World gelooft dat merken die relevant willen blijven ook dienen na te denken over hun rol in de wereld en zich kunnen inzetten voor iets wat werkelijk van betekenis is. Dat is precies waar Branding A Better World bij helpt. Al sinds 2010. De bereidheid van deze organisaties omzetten in concrete acties. Merken helpen bij het nemen van hun maatschappelijke rol, op een manier die perfect bij het merk past en geloofwaardig is. En die meer oplevert dan alleen mooie cijfers. Voor iedereen.  

Over Oceana

Oceana, opgericht in 2001, is de grootste internationale belangenorganisatie die zich uitsluitend richt op oceaanbescherming. Oceana werkt aan het herstel van oceanen zodat deze weer vol leven en biodiversiteit zijn, door winst te boeken op het gebied van wetenschappelijk onderbouwd beleid in de landen die het meeste invloed hebben op het zeeleven van onze planeet. De campagnes van Oceana leveren resultaat op: er zijn meer dan 100 overwinningen geboekt in de strijd tegen overbevissing, vernietiging van habitats, vervuiling en sterfte van bedreigde diersoorten zoals schildpadden en haaien. Herstelde oceanen betekenen dat één miljard mensen voor altijd dagelijks kunnen genieten van een gezonde vismaaltijd. Samen kunnen we de oceanen redden en helpen de wereld te blijven voeden.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht