Industry Wire

Geplaatst door Olympia

Olympia bekroond tot LinkedIn Diversity Champion van haar sector

Hoofddorp 2 december 2021 –  Arbeidsbemiddelaar Olympia is bij LinkedIn Nederland opgevallen door de inclusieve bijdrages die zij als bedrijf en haar medewerkers delen op het sociale platform. Olympia mocht gisteren de award voor Diversity Champion, binnen de Search & Staffing branche in ontvangst nemen tijdens de jaarlijkse LinkedIn Talent Awards. Olympia liet mede-finalisten Brunel en Timing achter zich.

Dimitri Yocarini, CEO Olympia zegt: “Wat een geweldige erkenning voor wie wij zijn en wat we doen. Betekenisvol werk voor iedereen. Deze award is het resultaat van alle Olympianen die zich dagelijks inzetten om iedereen die wil werken te helpen deelnemen aan de arbeidsmarkt. Daar zijn ze trots op en dat dragen ze onder andere uit via sociale media.”

Olympia gelooft dat iedereen een unieke waarde heeft die via werk tot uitdrukking komt. Diverse talenten en vaardigheden van mensen zo goed mogelijk matchen met werkgevers en hun cultuur. Met deze inclusieve benadering van arbeidsbemiddeling wordt niemand uitgesloten. Omdat inclusiviteit en diversiteit nog lang geen vanzelfsprekendheid is op de arbeidsmarkt, heeft Olympia de afdeling Werkvertrouwen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht