Industry Wire

Geplaatst door ON2IT

ON2IT door Palo Alto Networks benoemd tot Cortex eXtended Managed Detection and Response (XMDR) Specialization Partner

ON2IT kondigt vandaag aan dat het bedrijf door Palo Alto Networks is benoemd tot Cortex® XMDR Specialization Partner. ON2IT voegt zich hierdoor bij een select gezelschap van channel partners. De wereldwijde Zero Trust as a Service MSSP heeft deze onderscheiding verdiend doordat het voldoet aan alle zakelijke vereisten, bewezen excellente operationele capaciteiten heeft en alle technische, sales enablement en specialisatie examens met succes heeft afgerond.

Met het behalen van het Cortex XMDR Specialization Partnership onderstreept ON2IT dat het best-in-class Cortex XDR™ detection and response oplossing kan combineren met zijn managed services aanbod. Op deze manier kan het securitybedrijf klanten wereldwijd helpen in het stroomlijnen van hun security operations center (SOC) en cyberbedreigingen snel beperken.

De innovatieve XMDR-technologie van Cortex XDR is een belangrijk onderdeel van ON2IT’s managed Zero Trust as a Service, een full-service managed 24/7 SOC aanbod met een focus op preventie en continue compliance. Om de Specialization status te bereiken, moeten Palo Alto Networks partner organisaties Cortex XDR-gecertificeerde SOC-analisten/threat hunters in dienst hebben en 24/7 beschikbaar zijn. Partners die deze XMDR Specialization onderscheiding willen behalen, moeten zowel technische als sales enablement en specialization examens afleggen.

Cortex XMDR Specialization partners combineren ervaren analisten, volwassen operationele processen en bewezen klantondersteuning met toonaangevende securityproducten van Palo Alto Networks. Dit stelt de partners in staat om hun klanten uitgebreide zichtbaarheid en detection en response voor netwerk, endpoint en Cloud assets te bieden, gecombineerd met in-class threat preventie en diepgaande security expertise.

“We zijn verheugd om onze MDR-reis met Palo Alto Networks voort te zetten. De samenwerking begon met onze eveneens onderscheiden ondersteuning voor Traps en groeide door naar de ON2IT Zero Trust SOC app voor Cortex,” aldus Marcel van Eemeren, CEO bij ON2IT. “De lancering van X(tended) MDR is een belangrijke nieuwe mijlpaal, die ons in staat stelt om een volgend niveau van ransomware protection en incident response te bieden met ons Zero Trust SOC. Deze prestatie bevestigt onze toewijding aan het leveren van Zero Trust as a Service in combinatie met de superieure detection en response technologie van Palo Alto Networks.

“Organisaties hebben behoefte aan effectieve detection en response over netwerk, endpoint en Cloud, maar het effectief beheren van de bedreigingen van vandaag is een enorme onderneming,” aldus Karl Soderlund, senior vice president, Worldwide Channel Sales bij Palo Alto Networks. “ON2IT’s toewijding om de Cortex XMDR Specalization te behalen biedt managed securityservices klanten meer zekerheid, meer verlichting in hun security lasten en minder security gaps dankzij een 24/7 dekking.”

Naast deze benoeming is ON2IT ook een Palo Alto Networks ASC Elite, ATP, CPSP, MSSP, CSSP, Diamond Partner, winnaar van de Traps Global Award (2017) en Global Managed Services Partner of the year (2019). ON2IT is Cortex XDR & XSOAR Specialized partner, Prisma Cloud Specialized partner en SASE Specialized partner.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht