Industry Wire

Geplaatst door MKB-Hub

Ondernemers lanceren hulpplatform MKB-Hub voor MKB-sector.

MKB-Hub start in Zwolle en zal in de loop van 2010 starten met andere locale en themagerichte Hubs.

U bent ondernemer en u heeft af en toe problemen met uw belastingen. U vraagt zich af hoe u in hemelsnaam mee moet komen in de digitale wereld waarin we tegenwoordig leven. Of u zit met een aantal vraagstukken, die uniek lijken in uw ondernemersgebied.
MKB-Hub is een initiatief om die problemen uit de wereld te helpen. Het adviseren en ondersteunen van de MKB-ondernemer is het kerndoel, de wijze waarop is duurzaam en innoverend.

Met het in contact brengen met andere ondernemers, organiseren van informele bijeenkomsten en personal coaching wil MKB-Hub haar bijdragen leveren. De zogeheten ‘ondernemende commissaris’ fungeert als persoonlijke coach en staat de ondernemer met raad en daad terzijde.
Met ‘hubs’, digitale groepen van ondernemers, probeert MKB-Hub ondernemers met elkaar in contact te brengen, nieuwe netwerken op te starten en de wil om te innoveren aan te wakkeren.

Digitalisering
Niet alleen op het gebied van innovatie en duurzaamheid kunnen ondernemers veel doen, maar ook op het digitale vlak valt er nog veel te ontdekken. Sinds nieuwe media steeds meer de dienst uitmaken en fungeert als visitekaartje voor een bedrijf, is het steeds belangrijker geworden. Zonder een goede, interactieve website, tel je als ondernemer niet meer mee. Ook daarin wil MKB-Hub een hand uitsteken. Met cursussen kan de ondernemer wegwijs worden gemaakt in de wereld van Twitter, Facebook en LinkedIn en leert hij ook om dit op efficiënte wijze in te zetten voor zijn bedrijf.

Uniek project
De vier initiatiefnemers komen allen zelf uit het ondernemersvak en bundelen hun kennis en krachten. Met ervaring binnen de fiscale sector, ICT en met veel inzicht zijn Rommel, Faber, Wietsma en Kleingeld tot een eenduidige visie gekomen. Het project is daardoor uniek te noemen. Niet eerder hebben mensen uit de praktijk op deze manier een platform beschikbaar gesteld dat zo praktisch is opgebouwd en toegankelijk is voor elke ondernemer.

Nieuwsgierig geworden? Of wilt u meer informatie over de organisatie, de starterbijeenkomsten en de kosten? Via www.mkbhub.nl kunt u meer informatie vinden of u meteen aanmelden. Of u kunt een e-mail sturen naar jan@mkbhub.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht