Industry Wire

Geplaatst door Yellow Walnut

Ondersteunende diensten via de cloud nu toegankelijk voor ondernemers

Vanaf vandaag zijn verschillende ondernemersdiensten die voorheen alleen toegankelijk waren voor grote corporates ook beschikbaar voor het MKB en startup’s. Yellow Walnut doorbreekt traditionele dienstverlening en laat ondernemers met elkaar delen. Zo biedt Yellow Walnut ondernemers onder andere de mogelijkheid om met elkaar een team van huisjuristen te delen, om online trainingen en webinars te volgen en om ondernemers vanuit hun expertise te laten sparren. De bedoeling van het online platform is om de kans op groei en succes in het ondernemerschap te vergroten.

Ondernemers kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven bij Yellow Walnut. Daarmee krijgen zij direct toegang tot een aantal gratis en gedeelde online diensten van Yellow Walnut, waaronder bovenstaande diensten en bijvoorbeeld ook online coaching en groeiadvies.

“Ondernemers zijn uniek en zien marktkansen die anderen niet zien. Vaak worden ze bij de start van hun ondernemersbestaan al flink ontmoedigd door de hoeveelheid bijkomende zaken waar ze plotseling ook verstand van moeten hebben en de kosten die ze daarvoor moeten betalen. Yellow Walnut heeft de oplossing en zorgt dat een ondernemer kan doen waar hij of zij goed in is; namelijk de markt veroveren.” – Annemarie van Gaal, ondernemer en investeerder.

“Yellow Walnut heeft alle tools en kennis in huis om een solide basis te vormen voor de groei van je eigen bedrijf.” – Yori Bonnema, Young Startup.

“Yellow Walnut heeft een mooie nieuwe manier van dienstverlening. Online en delen. Hier ligt de toekomst. Dit gaat ondernemers zeker helpen.” – Jan-Joost Rueb , CEO en Founder van eBuddy.

Annette Wassenaar, co-founder Yellow Walnut: “Ondernemen is leuk en goed voor Nederland. Belangrijke diensten zijn echter vaak alleen toegankelijk voor corporates. Wij geloven dat deze diensten beschikbaar moeten zijn voor alle ondernemers zodat de kans op groei en succes in het ondernemerschap wordt vergroot. Wij helpen deze diensten breed beschikbaar te maken voor ondernemers door ze online aan te bieden. Vanuit de kracht van het samen doen, het samen delen en het samen ontwikkelen. Daardoor kan het gratis of veel betaalbaarder.”
Yellow Walnut blijft nieuwe diensten ontwikkelen, en heeft introducties van nieuwe diensten nog dit jaar gepland.

Gratis diensten Yellow Walnut
• Sparren: Via deze tool kunnen ondernemers met elkaar in contact komen om zo één-op-één en online te sparren met een collega-ondernemer over ondernemingsvraagstukken.

• Trainingen: Elke week vinden er gratis online trainingen en webinars plaats met relevante onderwerpen voor ondernemers. Vanaf elke computer te volgen waardoor het weinig tijd kost.

• Groeitest: Met deze test kan de ondernemer uitvinden hoe hij/zij verder kan groeien.

• Scan: In een 15 min en online gesprek krijgt de ondernemer de ‘tops & tips’ van zijn/haar ondernemingsplan te horen van een ervaren ondernemer.

• Pitch: Ondernemers kunnen hun videopitch op de site zetten om zo meer klanten, medewerkers en partners aan te trekken.

• Events: Ook tijdens de offline events van Yellow Walnut kunnen ondernemers kennis opdoen, andere ondernemers ontmoeten of gewoon fun hebben.

Gedeelde, en dus betaalbare online diensten
• Legal: Onbeperkt juridisch advies door het delen van een team van huisjuristen met andere ondernemers voor een vast laag bedrag.

• Trainingen: Online cursussen en trainingen op maat gemaakt voor ondernemers om samen bij te wonen met andere ondernemers.

• Coaching: Maandelijkse en persoonlijke coaching via een online webinar tool door een ervaren ondernemer.
En verder… Yellow Walnut ontwikkelt doorlopend nieuwe online diensten voor ondernemers, het aanbod breidt zich daardoor uit. Ondernemers kunnen, indien gewenst, daarbij een rol spelen. Samen slimmer ondernemen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht