Industry Wire

Geplaatst door OnePlus

OnePlus toont zijn #TrueColors: dit zijn onze favoriete dingen om foto’s van te maken

De OnePlus 9-serie, ontwikkeld in samenwerking met Hasselblad, maakt de meest natuurlijke kleurenfoto’s – waarmee je je True Colors kunt laten zien. En met de introductie van die serie begon OnePlus ook zijn zoektocht naar de True Colors van de wereld. Na meer dan een maand, en wereldwijd meer dan honderdduizend gedeelde foto’s, is OnePlus nu bijna aan het eind van zijn missie. Het merk heeft de foto’s geanalyseerd die zijn gedeeld met de hashtags #TrueColorsNL en #TrueColorsBE en het resultaat is niet wat je misschien wel verwacht.

Je zou denken dat Nederlanders en Belgen net als de rest van de wereld graag foto’s van hun eten delen, maar niets is minder waar. Het onderwerp dat wij het liefst op de foto zetten, is het natuurlandschap van de Benelux. Dat doen we zelfs zo graag, dat in 62 procent van de gedeelde foto’s planten zijn, bloemen in 33 procent en bloemblaadjes in 28 procent van de foto’s. Door de pandemie brengen we veel tijd wandelend door en het lijkt er dus op dat we liever een mooie foto nemen van de bloemenvelden die we passeren dan dat we selfies (3 procent), foto’s van naasten (6 procent) of (ja, zelfs!) foto’s van onze honden (9 procent) nemen.

OnePlus analyseerde ook de meest voorkomende kleur van alle foto’s die gedeeld werden met de Nederlandse en Belgische hashtags. En omdat de meeste foto’s van planten en bloemen waren, zou je verwachten dat de meest voorkomende kleur rood of roze is. Echter, de meest voorkomende kleuren waren bruin en blauw.

Er is nog tijd om mee te doen aan de campagne en om de meest voorkomende kleuren en onderwerpen te veranderen. En als je geluk hebt, maak je kans op een wereldreis (!) of een OnePlus 9 Pro. Het enige wat je hoeft te doen is een foto op Instagram plaatsen en de hashtag #TrueColorsNL of #TrueColorsBE erbij vermelden. Neem dus snel je camera en waag je kans!

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht