Industry Wire

Geplaatst door The Marketing Collectiv

Online Marketing Support Revolutie: The Marketing Collectiv is live!

Begin januari 2021 is The Marketing Collectiv van start gegaan. Het is een nieuw Nederlands alternatief voor online marketing support, naast de opties om samen te werken met een freelancer of een marketing bureau. The Marketing Collectiv is opgericht door June Nauta, een Amsterdamse marketing expert met jarenlange bureau- én freelance ervaring met als missie marketing support te innoveren.

Waar deze nieuwe vorm in het buitenland al bekender is, loopt Nederland hier nog wat in achter. Dit ligt zeker niet aan de behoefte, steeds meer marketingbureaus werken met freelancers samen om flexibeler te zijn. Ook werken freelancers steeds meer met elkaar samen om meer kennis aan te bieden en grotere projecten aan te nemen. Deze behoefte naar flexibiliteit en kwalitatieve online marketing support is door het COVID-tijdperk alleen maar sterker geworden*.

Best of both worlds
The Marketing Collectiv is er daarom voor bedrijven die geen dure vaste overeenkomsten, maar wel kwalitatieve marketing support willen. De combinatie van multidisciplinaire kennis zoals bij marketingbureaus en de betrokkenheid, kwaliteit en persoonlijke aanpak zoals bij freelancers is het resultaat van deze nieuwe vorm.

Dit wordt gerealiseerd door per project een tailor made projectteam samen te stellen, waarbij de best passende experts worden ingezet en zullen samenwerken. Verder is er altijd een strategie- en projectmanager, die de kwaliteit en strategie bewaakt. De marketing experts zijn vaste krachten en freelancers die vrij zijn hun activiteiten volgens ‘het nieuwe werken’ in te vullen.

“Wij geloven niet in een one-fit-all aanpak of een one-fits-all projectstructuur. Onze missie is marketingsupport nog efficiënter en kwalitatiever te maken.
Op een net wat andere manier. Op een manier die past bij de tijd.”
– June Nauta, oprichter The Marketing Collectiv.

Expertises
Momenteel biedt The Marketing Collectiv support aan op het gebied van Online advertising, Content & PR, Design, Data & Automation.
Hierbij wordt ook de focus gelegd op innovatie en ontwikkeling, zodat er kan worden ingespeeld op ontwikkelingen van de markt.

Oprichter
The Marketing Collectiv is opgericht door June Nauta. June was 6 jaar freelancer waarbij ze vele A+ bedrijven heeft mogen helpen. Voordat ze begon als freelancers heeft ze ook bij verschillende marketingbureaus gewerkt. Haar ervaring van de markt en haar expertise in online marketing neemt ze mee in haar nieuwe bedrijf.

Meer informatie is te vinden op: https://themarketingcollectiv.com/nl/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht