Industry Wire

Geplaatst door Offorte

Ontdek offertes die bijna zichzelf schrijven met behulp van Artificial Intelligence in de nieuwe update van Offorte.com

Offerte software Offorte maakt het schrijven van offertes makkelijker met een nieuwe tool die artificial intelligence gebruikt om te helpen bij je offerteteksten.

De nieuwe tool schrijft teksten en variaties voor je op basis van een klein beetje menselijke input. Zo schrijf je eenvoudig bedrijfs-, product- en dienst omschrijvingen en kun je teksten laten herschrijven. Gebruik het systeem om een begin te maken en brainstorm samen tot de perfecte tekst. Staren naar een leeg scherm behoort hiermee tot de verleden tijd.

Achter de schermen wordt één van de meest geavanceerde AI technologieën ter wereld gebruikt. Dit AI-model is gericht op natuurlijke taal en is getraind door het online lezen van triljoenen woorden en zinnen. De technologie is nog in de beta fase en is zeker nog geen vervanging van een mens, maar komt er wel steeds dichter bij in de buurt. Bij offertes zijn er veel nuances die meespelen om een opdracht te winnen, en om dit te kunnen verwerken in je offertes is menselijke input en finetuning nodig. De AI Tekstschrijver helpt om te inspireren, creëren en te automatiseren.

Voor Offorte is dit het begin van een nieuw hoofdstuk vol mogelijkheden om haar klanten nog beter te helpen bij het offerteproces. Elk bedrijf heeft zijn eigen kracht en karakter. Met data en technologie is het mogelijk om steeds meer inzicht te krijgen in wat wel en wat niet werkt in het offerteproces zonder die identiteit te verliezen. Zo kunnen betere resultaten geboekt worden en wordt er een hoop tijd bespaart.

Het ultieme doel is een opzet waarbij een accountmanager het offerte programma vertelt wat hij heeft opgevangen in het salesgesprek, wat de prospect belangrijk vindt en wat er in de offerte moet komen. Het systeem maakt dan automatisch de perfecte offerte en ondersteunt daarna in het verkoopproces. Zo ver is het helaas nog niet, maar met de nieuwe AI Tekstschrijver van Offorte wordt een goede stap die richting gezet.

Video demo
In de volgende video is een korte demo van de AI Tekstschrijver te zien.
https://www.youtube.com/watch?v=taGfH2Ia-Bs
Kijk op de website van Offorte.com voor meer informatie.

Over Offorte
Offorte helpt bedrijven en ondernemers om meer opdrachten te winnen en kostbare tijd te besparen door hen op een slimme wijze indrukwekkende offertes te laten maken en delen. Voor veel mensen is het maken van een zakelijk voorstel geen hobby, terwijl dit wel van levensbelang is. Het is onze ambitie om ondernemers hiermee te helpen en hun leven leuker te maken met door het gebruik van online offerte software.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht