Industry Wire

Geplaatst door eFocus

OPG Groep N.V. kiest voor eFocus

OPG Groep is een beursgenoteerde onderneming en wil met de nieuwe website op een professionele wijze communiceren met hoofdzakelijk beleggers, analisten en de pers. eFocus zal samen met OPG Groep werken aan een functionele website, waarbij de vormgeving en uitstraling tevens een belangrijke rol spelen.

OPG Groep verwacht vooral te kunnen profiteren van de kennis en ervaring van eFocus op het gebied van corporate websites voor beursgenoteerde ondernemingen. eFocus realiseerde eerder de websites voor het beursgenoteerde Heineken International en Spyker Cars.

Beheer met Sitecore V5
Voor het beheer van de website koos OPG Groep voor het Sitecore V5 Content Management Systeem. Dit Content Management Systeem is gebaseerd op Microsoft .Net en kwam onlangs nog als beste uit de bus in CMS Watch!, het onafhankelijke onderzoek naar Content Management Systemen.

Over OPG Groep N.V.
OPG Groep N.V. is een retail- en distributieonderneming voor geneesmiddelen en medische middelen en is sinds 1992 genoteerd aan de Amsterdamse beurs (Euronext Amsterdam). In 2005 bedroeg het nettoresultaat van OPG € 81,8 miljoen bij een omzet van € 2.229 miljoen.

Over eFocus
eFocus is een internetbureau voor effectieve internetprojecten. eFocus behoort tot de 25 grootste full-service bureaus van Nederland, heeft ruim 40 medewerkers en is gevestigd in Utrecht.

eFocus is er van overtuigd dat haar dienstverlening niet eindigt bij het leveren van een goed en mooi internetproject. Daarom ontwikkelen we methodes en middelen om bezoekers te werven, deze te converteren en terug te laten keren. Internet Marketing en ePerformance management vormen daarom een integraal onderdeel van onze dienstverlening.

eFocus werkt onder andere voor: Koninklijke Wegener, Ernst & Young, The Greenery, Heineken International, Kluwer, OPG Group, Spyker Cars, Delta Lloyd, TPG Post, TROS en KAS BANK.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht