Industry Wire

Geplaatst door GUC Agency

Opnieuw uitbreiding Intracto Group in België

Het in Gent gevestigde bureau Marlon wordt onderdeel van Intracto Group. Met 30 digitale experts is Marlon een bureau gespecialiseerd in design en development van apps, webshops en websites.

Sterkste full-servicespeler in de Benelux

Met de komst van het Gentse Marlon benadrukt Intracto Group, dat het in de Benelux krachtig verder bouwt aan een geïntegreerd full-servicebureau, dat voor haar klanten dé partner wil zijn, die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie. Klanten van Marlon zijn onder andere Toyota, Daikin, Sibelga, Bostoen en Dockx Rental.

Vincent Mouton, mede-oprichter Marlon: “In de afgelopen 17 jaar kende Marlon een continue groei, waarbij het zich ontwikkelde van een louter op development gericht bureau naar een strategische digitale partner op het vlak van bedrijfsprocessen, design en technologie. De laatste jaren ervaarden we echter steeds meer de toenemende complexiteit van de vragen van klanten. En zelfs de vraag om end-to-end partner te zijn. Een volgende logische ontwikkeling in onze branche. Bedrijven willen steeds meer hun inspanningen en data centraliseren om resultaten te maximaliseren. Daarom zien we deze overname ook als een ‘triple win’. Onze klanten krijgen een maximaal aanbod aan skills, Intracto Group krijgt er een enorm sterk team bij en – last but not least – voor de teamleden van Marlon komen er nóg interessantere projecten, waarbij hun inbreng nog groter kan zijn.”

Intracto Group best mogelijke versterking

Frederik Claerhout, mede-oprichter Marlon: “Voor zowel Vincent als voor mij voelt deze overname als de juiste keuze. Voor onze klanten, voor ons, maar zeker ook voor onze teamleden. Hun expertise zal nog meer tot uiting kunnen komen binnen Intracto Group. Daarbij komt, dat we vanaf het begin een heel goede klik hebben met het team van Intracto Group. Op het gebied van cultuur en op menselijk vlak is er een fit.”

Sterke groei voo Intracto Group in regio Gent

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: “Deze overname is voor ons van groot belang. Marlon heeft een sterk en uniek team. En bovendien vormen ze een perfecte aanvulling op onze kwaliteiten, die we specifiek in Gent al hadden. Wat de vraag van de klant ook is, ook in Gent hebben we nu alles in huis qua strategie, creatie, content, marketing en technologie. Hiermee kunnen we bedrijven helpen groeien en hun resultaten helpen te maximaliseren. Ook Vincent en Frederik zetten zich voortaan in voor Intracto Group. Zij zullen daarmee op technologisch vlak nog van groot belang zijn voor onze groep.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht